Selecteer een pagina

Senior Promotor ZZP-Payroll

Senior Promotor ZZP-Payroll

Wordt ook senior promotor van ZZP-Payroll en verdien er een leuk bedrag mee

 

Hoe is Senior Promotor ZZP-payroll ontstaan ?

Onze relaties, medewerkers en payroll medewerkers zijn heel tevreden over ZZP-payroll en administratiekantoor ZZP dienstverlening BV. Automatisch promoten zij ons bij vrienden en kennissen. Als dank voor hun promotie, verdienen zij een  vergoeding.

 

Waarom Junior Promotor ZZP-payroll ?

Mond tot mond reclame is heel belangrijk en heeft heel veel effect. Wij besparen op reclame kosten en betalen graag de promotor.

 

Wat doet een Junior Promotor ZZP-payroll ?

Een senior promotor probeert payroll-werkgevers enthousiast te maken over ons.

Daarnaast helpt hij payroll medewerkers met het invullen van formulieren. Er zijn payroll werknemers die of de Nederlandse taal niet goed beheersen, of laag geletterd zijn. Zij worden al nerveus bij het zien van een formulier. Dan is het handig dat een promotor helpt. De promotor hoeft geen Inhoudelijke en juridische vragen te beantwoorden, Daar zijn wij voor.

Een promotor helpt ook om onze kwaliteit te verhogen en te verbeteren. Als hij ziet dat een proces beter kan, of dat we de website moeten aanpassen, dan zegt hij dat tegen ons. Hij hoeft niet zelf de website aan te passen.

 

Wat verdient een Senior Promotor ZZP-payroll ?

Het is afhankelijk wat de senior promotor precies doet. Als hij 3 Payroll medewerkers helpt dan is de vergoeding anders dan als hij 30 payroll medewerkers ondersteund. Er zijn ook senior promotors die payroll medewerkers in zijn omgeving opzoeken en ondersteunen. Vraag ons naar de mogelijkheden en de vergoedingen.