Selecteer een pagina

Nedflex

ZZPD Payroll – ZZP dienstverlening B.V. – Nedflex

ZZPD-Payroll is opgericht door ZZP Dienstverlening B.V. Wij zjin een administratie kantoor. Onze kracht is dat we ZZP-ers, bedrijven die ZZP-ers inhuren, adviseren en begeleiden.

Kerntaken zijn;

  • verhogen van de omzet / winst,
  • kosten beheersing en risico inventarisatie.

Daarnaast advies en begeleiding in de aankoop van auto’s, bedrijfspanden, ICT, Energie systemen. Maar ook het oprichten van ondernemingen, B.V., stichting, UK LTD. Alsmede opzetten franchise formule, stoelverhuur en overige marketing activiteiten.

 

Payroll Personeel

Succesvolle ondernemers groeien en hebben personeel nodig. Wij bieden de onderner veel opties en service aan op het gebied van; verloning, Payroll, Uitzending, inhuren ZZP-ers, freelancers. De keuze van de ondernemer zal o.a. gebasseerd zijn op; op risico profiel, doel en fase van het bedrijf, kosten beheersing, flexibiliteit. In elke situatie kunnen wij de ondernemer ondersteunen.

 

Backoffice Nedflex

Payroll is complex geworden in afgelopen jaren. Er zijn allerlei regels, wetten, CAO’s, Keurmerken die bovendien regelmatig wijzigen. Daarom hebben wij gezocht naar een ervaren partner. De keuze is Nedflex. Zij zijn een grote, serieuze partij en actief in verschillende sectoren met vele duizenden werknemers. De opdrachtgever en werknemer hebben de zekerheid dat payroll goed geregeld is met Nedflex. Bovendien levert dit schaal voordelen op zodat onze tarieven laag zijn.