Selecteer een pagina

Lucht en zeevaart branche Payroll

Lucht en zeevaart branche Payroll

Lucht en zeevaart branche Payroll

Wij, ZZPD-Payroll, zijn een payroll organisatie voor payrolling van werknemers van bedrijven in de Lucht en zeevaart branche in heel Nederland

 

Wanneer payroll Lucht en zeevaart Sector

 • U betaalt enkel de gewerkte uren bij payroll, bij ziekte en verlof ontvangt u geen factuur.
 • Deskundige HR-helpdesk voor u en de payrollmedewerkers Lucht en zeevaart Sector of Flex-ZZP-er
 • wanneer u al uw aandacht wilt richten op uw core business van Lucht en zeevaart Sector, kiest u voor Payrolling;
 • Als u één loket wilt voor al uw HR-zaken Lucht en zeevaart Sector, Kiezen ondernemers voor ZZPD-payroll.
 • Wanneer u uw medewerkers gelijkwaardig wilt belonen aan uw Lucht en zeevaart Sector medewerkers in vaste dienst, maar meer flexibiliteit wilt in het aanbieden van contracten;
 • Wanneer u nieuwe Lucht en zeevaart Sector medewerkers flexibel wilt inzetten gedurende 5,5 jaar zodat u efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.
 • Besparing op de loonkosten door payroll in de Lucht en zeevaart Sector of voor Flex-ZZP-er

 

Deeltijd ZZPer payroll

De VAR vervangen door DBA. Dat heeft gevolgen voor de ZZPer Lucht en zeevaart Sector. De ZZPer wordt deeltijd ZZPer worden, of Flex-ZZP-er, of parttime-ZZPer, of uitzend-ZZPer. Ook daarom kiest de ZZPwerkgever en ZZPwerknemer voor ZZPD, omdat wij al veel ervaring hebben.

 

Voordelen ZZPD-payroll Lucht en zeevaart branche-payroll

ZZPD.nl is een flexibele Lucht en zeevaart branche payroll organisatie. U kunt ons uw wensen kenbaar maken. ZZPD heeft  geen vaste medewerkers in loondienst met hoge uurlonen en bijkomende hoge kosten voor notarissen, advocaten, juristen. De klant bepaalt zelf welke specialist uit de Lucht en zeevaart branche of Flex-ZZP-er hij wil inhuren, maar ook het tarief en hoeveelheid aan uren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Lucht en zeevaart branche

De ZZPopdrachtgever

 • Zoekt zelf Lucht en zeevaart Sector personeel
 • Selecteert Lucht en zeevaart branche personeel dat geschikt is voor zijn bedrijf
 • Voert zelf sollicitatie gesprekken met payrollers Lucht en zeevaart Sector op zijn bedrijf of op een andere locatie
 • Bepaalt de hoogte van het salaris van de payroller Lucht en zeevaart branche
 • Bepaalt de secundaire arbeidsvoorwaarden van de persoon die als payroller Lucht en zeevaart branche actief zal zijn.

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR. Wat is het doel van deze verandering is. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst krijgt onvoldoende grip opUitzend ZZP-er. Sociale partners vinden Uitzend ZZP-er helemaal niets. Daarnaast wil en zal Den Haag belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom er veel verandert. De Uitzend-ZZP-er krijgt belastingkorting, de zelfstandigenvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, maar dan moet de Uitzend ZZP-er wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever (Bestuurder / Assistant manager) moet ook aan verschillende eisen voldoen. Payroll Lucht en zeevaart branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Uit ervaring weten wij dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan de eisen die de belastingdienst stelt. De belastingdienst heeft gezegd dat zij de eisen, veel strenger controleren, bovendien zijn er meer middelen zijn om te handhaven. Als de ZZPer niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal de Uitzend-ZZP-er het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten terugbetalen. Dat is, afhankelijk van verschillende facturen, tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

De belastingdienst controleert meestal tussen de 2 tot 4 boekjaren. Dat de Uitzend ZZP-er failliet gaat, is niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Lucht en zeevaart branche een mogelijkheid.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Bestuurder en Assistant manager).

De Uitzend ZZP-er werkgever krijgt door de de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, taken. De werkgever maar ook de Assistant manager en Bestuurder had door de VAR geen risico voor zijn ZZPer. Dat is drastisch veranderd met de komst van de modelovereenkomst. Als de DBA niet juist is ingevuld of niet goed toegepast wordt volgens de belastingdienst en/of de Uitzend-ZZP-er niet (volledig) voldoet aan de eisen voor ondernemersaftrek, zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de werkgever.

De hoogte van de boete is afhankelijk van. Indien de belastingdienst stelt dat de ZZPer bijvoorbeeld een jaar  in loondienst zou zijn, dan kan/zal de belasting navordering enkele tienduizenden euro’s per boekjaar bedragen.belangrijk; een DBA is niet nodig als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe weet u en controleert u dat?  Neemt u het risico? Payroll Lucht en zeevaart branche.

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

“De rol van ons als administratiekantoor, wordt groter door de DBA. Wij controleren al of de ZZPer voldoet aan alle eisen die de belastingdienst stelt. De Uitzend ZZP-er krijgt al gratis advies. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de ZZPer zal nog intensiever worden. De Uitzend-ZZP-er opdrachtgever geven wij advies, we kunnen de DBA opstellen en de juiste gegens invullen.

Daarom werken wij al jaren voor ZZP werkgevers.en de Assistant manager, Bestuurder, Zij krijgen meer controle en verlagen het risico op fictief dienstverband. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en archiveren voor als er controle plaatsvindt. ”

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de modelovereenkomst, zal er een nieuwe ZZP-er ontstaan. De Flex ZZPer, de uitzend ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er. De ZZP-er en de werkgever en zijn Assistant manager en Bestuurder hoeven niet te kiezen. Er zijn nu meerder opties mogelijk.

De ene week voert is de ZZPer ook werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak, de andere week zal hij via Payroll Lucht en zeevaart branche ingehuurd worden. Vervolgens zal de ZZP-er een week op de loonlijst staan van zijn opdrachtgever. Wat belangrijk is, is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. ZZPD heeft al meer dan 10 jaar ervaring en staat voor u klaar. Bel ons op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Lucht en zeevaart branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een boekhoud- en administratiekantoor. Onze kracht is het ontzorgen en het geven van advies en begeleiding voor ZZP-ers en voor werkgevers die ZZPer inhuren. Wij hebben veel ervaring met; het werving en selectie van geschikt personeel, detachering, het voeren van loonadministratie en Payroll  Lucht en zeevaart branche voor onze klanten.

 

Opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen om zelf personeel Uitzend-ZZP-er op de loonlijst te zetten. ZZPD voert de salarisadministratie en kan de klant geheel ontzorgen. ZZPer opdrachtgevers kunnen ook kiezen om Uitzend ZZP-er in te huren via Payroll Lucht en zeevaart branche, uitzendbureau of detacheringsbureau.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Lucht en zeevaart branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Lucht en zeevaart branche

Voor meer advies over payroll Lucht en zeevaart branche, kunt u gebruik maken van ons reactieformulier of direct bellen. Ook als u vragen heeft over Flex-ZZP-er

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres