Selecteer een pagina

Juridisch branche Payroll

Juridisch branche Payroll

Juridisch branche Payroll

Voor ZZP-ers en bedrijven in Juridische Sector, voert ZZPD-Payroll de payrolling activiteiten uit. Wij zijn een landelijke organisatie met veel ervaring

 

Wanneer payroll Juridische Sector

 • Wanneer u sneller duidelijkheid wilt over de totale personeelskosten Juridische Sector of voor Deeltijd ZZP-er
 • Betaal geen transitievergoeding. Ook daarom payrolling voor Deeltijd ZZP-er
 • U betaalt enkel de gewerkte uren bij payroll, bij ziekte en verlof ontvangt u geen factuur.
 • Deskundige HR-helpdesk voor u en de payrollmedewerkers Juridische Sector of Deeltijd ZZP-er
 • wanneer u al uw aandacht wilt richten op uw core business van Juridische Sector, kiest u voor Payrolling;
 • Als u één loket wilt voor al uw HR-zaken Juridische Sector, Kiezen ondernemers voor ZZPD-payroll.
 • Wanneer u uw medewerkers gelijkwaardig wilt belonen aan uw Juridische Sector medewerkers in vaste dienst, maar meer flexibiliteit wilt in het aanbieden van contracten;

 

Deeltijd ZZPer payroll

In 2016 en 2017 is de VAR vervangen door de DBA. Dat heeft grote gevolgen voor de ZZP-er Juridische Sector. De ZZP-er kan deeltijd ZZPer worden, of Flex-ZZP-er, of parttime-ZZPer, of uitzend-ZZPer. Dan is het goed om te weten dat ZZPD al ruime ervaring heeft en de ZZPwerkgever als ZZPwerknemer kan adviseren

 

Voordelen ZZPD-payroll Juridisch branche-payroll

zzpd.nl is van oorsprong een administratiekantoor in de Juridische Sector. Wij begeleiden de zelfstandige ondernemer. Geven adviezen over omzetverhoging, kostenbeheersing maar ook over investeringen en subsidies Juridische Sector. ZZPD-payroll is een onafhankelijke payroll dienstverlener. Uw mening telt en we bekijken uw situatie in de Deeltijd ZZP-er en voor Deeltijd ZZP-er. Dat is voor elk bedrijf en actieve ondernemer anders. De opdrachtgever kan bij ons zelf bepalen, welke specialist Juridische Sector hij wil inhuren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Juridisch branche

De ZZPwerkgever

 • Zoekt zelf naar Juridisch branche personeel
 • Selecteert Juridische Sector personeel dat geschikt is voor zijn bedrijf
 • Gaat zelf het sollicitatiegesprek voeren op zijn locatie
 • Bepaalt zelf de hoogte van het salaris Juridisch branche payroll personeel
 • Bepaalt de secundaire arbeidsvoorwaarden van de payroll werkenemer Juridische Sector

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR. Wat is het doel van deze verandering is. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst krijgt onvoldoende grip opUitzend ZZP-er. Sociale partners vinden Uitzend ZZP-er helemaal niets. Daarnaast wil en zal Den Haag belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom er veel verandert. De Flex-ZZP-er krijgt belastingkorting, de zelfstandigenvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, maar dan moet de Uitzend ZZP-er wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever (Manager / Executive) moet ook aan verschillende eisen voldoen. Payroll Juridisch branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Onze ervaring is dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan de eisen. De belastingdienst heeft al aangekondigd dat zij deze eisen, veel strenger controleren en dat er meer middelen zijn om te handhaven. Als de Freelancer niet (volledig) voldoet, zal hij het belastingvoordeel plus rente, plus boete moeten terugbetalen. Dat is, afhankelijk van, tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

De belastingdienst controleert meestal 2 tot 4 boekjaren. Dat de Uitzend ZZP-er failliet kan gaan, is niet het probleem van de belastingdienst. Daarom behoort payroll Juridisch branche tot de mogelijkheden.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Manager en Executive).

De Freelancer opdrachtgever, dus de werkgever heeft een officiele controle taak en zelfs meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Executive en Manager geen risico. Dat is nu drastisch veranderd. Als de DBA modelovereenkomst niet goed gehanteerd wordt en/of de Flex-ZZP-er niet voldoet aan de eisen, kan en zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de opdrachtgever.

De hoogte hiervan is afhankelijk van. Echter als geconstateerd wordt dat een Freelancer een jaar als ware in loondienst was, dan kan de vordering oplopen tot enkele tienduizenden euro’s per boekjaar.Let op, een DBA is niet verplicht als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe controleert u dat? Neemt u het risico? Payroll Juridisch branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties DBA, zullen wij als boekhoudkantoor en administratiekantoor, nog meer taken krijgen. Wij controleren al of de Freelancer en zijn boekhouding voldoen aan alle eisen van belastingdienst stelt. Dat is de reden waarom Flex-ZZP-er gratis advies krijgt zodat er geen drempels zijn om niet te hoeven komen op ons kantoor. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de Freelancer zal nog vaker plaatsvinden en belangrijker worden.

ZZP opdrachtgevers (de Executive en Manager hebben ons verzocht om de boekhouding van o.a. de ZZP-ers te verzorgen. Hierdoor daalt het risico van fictief dienstverband. De Uitzend ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Nee, u hoeft niet te kiezen. Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, ook wel DBA modelovereenkomst, ontstaat de nieuwe ZZP-er 2.0. De Flex ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er, de uitzend ZZPer. De ZZP-er 2.0 en de Executive en Manager werkgever moeten niet kiezen tussen of en of. Er zijn nu immers meerdere mogelijkheden.

In de 1e maand, zal de ZZPer zijn werkzaamheden uitvoeren vanuit zijn eenmanszaak of BV, in de 2e maand, zal de Freelancer hij via Payroll Juridisch branche ingehuurd worden ZZPD-payroll De 3e maand zal de Flex-ZZP-er op de loonlijst staan van een werkgever. Wat heel belangrijk wordt, is de ervaring en de rol van een administratiekantoor. Een boekhoudkantoor die weet wat er speelt, wat belangrijk is en adviseert. Zowel aan de Freelancer als aan de werkgever. ZZPD heeft al ruime ervaring. Bel voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Juridisch branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een boekhoud- en administratiekantoor. Onze kracht is het ontzorgen en het geven van advies en begeleiding voor ZZP-ers en voor werkgevers die Freelancer inhuren. Wij hebben veel ervaring met; het werving en selectie van geschikt personeel, detachering, het voeren van loonadministratie en Payroll  Juridisch branche voor onze klanten.

Opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen om zelf personeel Flex-ZZP-er op de loonlijst te zetten. ZZPD voert de salarisadministratie en kan de klant geheel ontzorgen. Freelancer opdrachtgevers kunnen ook kiezen om Uitzend ZZP-er in te huren via Payroll Juridisch branche, uitzendbureau of detacheringsbureau.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Juridisch branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Juridisch branche

Voor meer informatie over payrolling Juridisch branche, kunt u ons bellen of e-mailen. Ook als u vragen heeft over Deeltijd ZZP-er

 

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres