Selecteer een pagina

Industrie branche Payroll

Industrie branche Payroll

Industrie branche Payroll

Wij, ZZPD-Payroll, zijn een payroll organisatie voor payrolling van werknemers van bedrijven in de Industrie branche in heel Nederland

 

Wanneer payroll Industrie Sector

 • Wanneer u uw medewerkers gelijkwaardig wilt belonen aan uw Industrie Sector medewerkers in vaste dienst, maar meer flexibiliteit wilt in het aanbieden van contracten;
 • Wanneer u nieuwe Industrie Sector medewerkers flexibel wilt inzetten gedurende 5,5 jaar zodat u efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.
 • Besparing op de loonkosten door payroll in de Industrie Sector of voor Uitzend-ZZP-er
 • Grote flexibiliteit aan Industrie Sector payroll contracten.
 • Géén salarisen contractadministratie en aansluitingen meer bij de Belastingdienst en pensioenfondsen voor Industrie Sector door payroll.
 • Wanneer u meer flexibiliteit in uw personeelsbestand wilt, ZZPD-payroll;
 • wanneer uw HR-afdeling te veel wordt belast met personeelsmutaties en daardoor niet toekomt aan HR-beleid voor uw medewerkers in de Industrie Sector

 

Deeltijd ZZPer payroll

De VAR vervangen door DBA. Dat heeft gevolgen voor de ZZPer Industrie Sector. De ZZPer wordt deeltijd ZZPer worden, of Flex-ZZP-er, of parttime-ZZPer, of uitzend-ZZPer. Ook daarom kiest de ZZPwerkgever en ZZPwerknemer voor ZZPD, omdat wij al veel ervaring hebben.

 

Voordelen ZZPD-payroll Industrie branche-payroll

Wij, zzpd.nl, zijn een flexibele payroll onderneming en luisteren naar de wensen van de klant (Industrie Sector) en naar de problematiek van Uitzend-ZZP-er. Dat is onze kracht. Daarom heeft ZZPD.nl geen dure specialisten in loondienst zoals juristen, notarissen, advocaten. De klant namelijk kan zelf bepalen welke specialist uit de Industrie Sector hij inhuurt met bijbehorende tarieven.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Industrie branche

De ZZPopdrachtgever

 • Zoekt zelf Industrie Sector personeel
 • Selecteert Industrie branche personeel dat geschikt is voor zijn bedrijf
 • Voert zelf sollicitatie gesprekken met payrollers Industrie Sector op zijn bedrijf of op een andere locatie
 • Bepaalt de hoogte van het salaris van de payroller Industrie branche
 • Bepaalt de secundaire arbeidsvoorwaarden van de persoon die als payroller Industrie branche actief zal zijn.

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR voor ZZP-er. Wat is het doel van de DBA? De overheid heeft geen controle op de ZZPers. De belastingdienst vindt dat parttime ZZP-er te weinig belasting betalen. Sociale partners vindenparttime ZZP-er te grote concurrent van werknemers. Daarnaast wil en zal de overheid (Veel) meer belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom van de veranderingen. De Uitzend-ZZP-er krijgt belastingkorting, de ondernemersvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, de Uitzend-ZZP-er moet wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever ( ook de Bestuurder en Assistant manager zal moeten voldoen aan verschillende eisen. Payroll Industrie branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Uit ervaring weten wij dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan de eisen die de belastingdienst stelt. De belastingdienst heeft gezegd dat zij de eisen, veel strenger controleren, bovendien zijn er meer middelen zijn om te handhaven. Als de ZZP-er niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal de Uitzend-ZZP-er het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten terugbetalen. Dat is, afhankelijk van verschillende facturen, tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

De belastingdienst controleert meestal tussen de 2 tot 4 boekjaren. Dat de parttime ZZP-er failliet gaat, is niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Industrie branche een mogelijkheid.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Assistant manager en Bestuurder).

De parttime ZZP-er werkgever krijgt door de de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, taken. De werkgever maar ook de Bestuurder en Assistant manager had door de VAR geen risico voor zijn ZZP-er. Dat is drastisch veranderd met de komst van de modelovereenkomst. Als de DBA niet juist is ingevuld of niet goed toegepast wordt volgens de belastingdienst en/of de Uitzend-ZZP-er niet (volledig) voldoet aan de eisen voor ondernemersaftrek, zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de werkgever.

De hoogte van de boete is afhankelijk van. Indien de belastingdienst stelt dat de ZZP-er bijvoorbeeld een jaar  in loondienst zou zijn, dan kan/zal de belasting navordering enkele tienduizenden euro’s per boekjaar bedragen.belangrijk; een DBA is niet nodig als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe weet u en controleert u dat?  Neemt u het risico? Payroll Industrie branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

De rol van ons als administratiekantoor, wordt groter door de DBA. Wij controleren al of de ZZP-er voldoet aan alle eisen die de belastingdienst stelt. De parttime ZZP-er krijgt al gratis advies. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de ZZP-er zal nog intensiever worden. De Uitzend-ZZP-er opdrachtgever geven wij advies, we kunnen de DBA opstellen en de juiste gegens invullen.

Daarom werken wij al jaren voor ZZP werkgevers.en de Bestuurder, Assistant manager, Zij krijgen meer controle en verlagen het risico op fictief dienstverband. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en archiveren voor als er controle plaatsvindt.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Nee, u hoeft niet te kiezen. Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, ook wel DBA modelovereenkomst, ontstaat de nieuwe ZZP-er 2.0. De Flex ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er, de uitzend ZZPer. De ZZP-er 2.0 en de Bestuurder en Assistant manager werkgever moeten niet kiezen tussen of en of. Er zijn nu immers meerdere mogelijkheden. In de 1e maand, zal de ZZPer zijn werkzaamheden uitvoeren vanuit zijn eenmanszaak of BV,

in de 2e maand, zal de ZZP-er hij via Payroll Industrie branche ingehuurd worden ZZPD-payroll De 3e maand zal de Uitzend-ZZP-er op de loonlijst staan van een werkgever. Wat heel belangrijk wordt, is de ervaring en de rol van een administratiekantoor. Een boekhoudkantoor die weet wat er speelt, wat belangrijk is en adviseert. Zowel aan de ZZP-er als aan de werkgever. ZZPD heeft al ruime ervaring. Bel voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Industrie branche

ZZP Dienstverlening B.V. een administratiekantoor speciaal opgericht voor de ZZP-ers en voor parttime ZZP-er opdrachtgevers. Wij verzorgen het zoeken naar en selecteren van; personeel, detachering parttime ZZP-er en het e.v.t. voeren van salarisadministratie en Payroll  Industrie branche voor onze klanten.Klanten bepalen zelf of zij personeel (tijdelijk) Uitzend-ZZP-er in loondienst willen nemen.

ZZPD voert de gehele salaris administratie en met alle aspecten die daarbij horen, voor de parttime ZZP-er opdrachtgever. De opdrachtgever kan ook kiezen om ZZP-er tijdelijk in te huren via Payroll Industrie branche, detacheringsbureau’s en uitzendbureau’s.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Industrie branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Industrie branche

Voor meer advies over payroll Industrie branche, kunt u gebruik maken van ons reactieformulier of direct bellen. Ook als u vragen heeft over Uitzend-ZZP-er

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres