Selecteer een pagina

Horeca branche Payroll

Horeca branche Payroll

Horeca branche Payroll

ZZPD-payroll is actief op de Horeca Sector en wij adviseren, bemiddelen ondernemers in heel Nederland over payrolling Horeca Sector. Wij hebben vele jaren ervaring in meerdere sectoren. Niet alleen met  Horeca Sector

 

Wanneer payroll Horeca Sector

 • Als u één loket wilt voor al uw HR-zaken Horeca Sector, Kiezen ondernemers voor ZZPD-payroll.
 • Wanneer u uw medewerkers gelijkwaardig wilt belonen aan uw Horeca Sector medewerkers in vaste dienst, maar meer flexibiliteit wilt in het aanbieden van contracten;
 • Wanneer u nieuwe Horeca Sector medewerkers flexibel wilt inzetten gedurende 5,5 jaar zodat u efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.
 • Besparing op de loonkosten door payroll in de Horeca Sector of voor Flex-ZZP-er
 • Grote flexibiliteit aan Horeca Sector payroll contracten.
 • Géén salarisen contractadministratie en aansluitingen meer bij de Belastingdienst en pensioenfondsen voor Horeca Sector door payroll.
 • Wanneer u meer flexibiliteit in uw personeelsbestand wilt, ZZPD-payroll;

 

Deeltijd ZZPer payroll

Er zijn nieuwe kansen voor ZZPwerkgever en ZZPwerknemer in de Horeca Sector door de vervanging van de VAR door de DBA. De kans is groot dat ZZPer, deeltijd ZZPer worden, of uitzend-ZZPer, of parttime-ZZPer, of Flex-ZZP-er.  Als u wilt weten wat uw kansen zijn, neem dan contact op met ons, administratiekantoor ZZPdienstverlening.

 

Voordelen ZZPD-payroll Horeca branche-payroll

ZZPD.nl is een flexibele Horeca branche payroll organisatie. U kunt ons uw wensen kenbaar maken. ZZPD heeft  geen vaste medewerkers in loondienst met hoge uurlonen en bijkomende hoge kosten voor notarissen, advocaten, juristen. De klant bepaalt zelf welke specialist uit de Horeca branche of Flex-ZZP-er hij wil inhuren, maar ook het tarief en hoeveelheid aan uren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Horeca branche

De ZZPopdrachtgever

 • Zoekt zelf Horeca Sector personeel
 • Selecteert Horeca branche personeel dat geschikt is voor zijn bedrijf
 • Voert zelf sollicitatie gesprekken met payrollers Horeca Sector op zijn bedrijf of op een andere locatie
 • Bepaalt de hoogte van het salaris van de payroller Horeca branche
 • Bepaalt de secundaire arbeidsvoorwaarden van de persoon die als payroller Horeca branche actief zal zijn.

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR voor ZZP-er. Wat is het doel van de DBA? De overheid heeft geen controle op de ZZPers. De belastingdienst vindt dat Uitzend ZZP-er te weinig belasting betalen. Sociale partners vindenUitzend ZZP-er te grote concurrent van werknemers. Daarnaast wil en zal de overheid (Veel) meer belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom van de veranderingen. De Deeltijd-ZZP-er krijgt belastingkorting, de ondernemersvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, de Deeltijd-ZZP-er moet wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever ( ook de Hoofd afdeling en Manager zal moeten voldoen aan verschillende eisen. Payroll Horeca branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Onze ervaring is dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan de eisen. De belastingdienst heeft al aangekondigd dat zij deze eisen, veel strenger controleren en dat er meer middelen zijn om te handhaven. Als de ZZP-er niet (volledig) voldoet, zal hij het belastingvoordeel plus rente, plus boete moeten terugbetalen. Dat is, afhankelijk van, tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

De belastingdienst controleert meestal 2 tot 4 boekjaren. Dat de Uitzend ZZP-er failliet kan gaan, is niet het probleem van de belastingdienst. Daarom behoort payroll Horeca branche tot de mogelijkheden.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Manager en Hoofd afdeling).

De Uitzend ZZP-er werkgever heeft de meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Hoofd afdeling en Manager vrijwel geen risico. Dat is drastisch veranderd met de modelovereenkomst. Indien de DBA niet goed gehanteerd wordt en/of de Deeltijd-ZZP-er niet voldoet aan de eisen voor zelfstandigenaftrek, heeft de belastingdienst aangekondigd om aanslagen op te leggen aan de werkgever.

De hoogte is afhankelijk van. Als de belastingdienst stelt dat de ZZP-er een jaar  in loondienst was, dan kan/zal de vordering enkele tienduizenden euro’s per boekjaar bedragen.U kunt werken zonder DBA, deze is niet verplicht indien ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe weet u dat? Neemt u het risico? Payroll Horeca branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties DBA, zullen wij als boekhoudkantoor en administratiekantoor, nog meer taken krijgen. Wij controleren al of de ZZP-er en zijn boekhouding voldoen aan alle eisen van belastingdienst stelt. Dat is de reden waarom Deeltijd-ZZP-er gratis advies krijgt zodat er geen drempels zijn om niet te hoeven komen op ons kantoor. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de ZZP-er zal nog vaker plaatsvinden en belangrijker worden.

ZZP opdrachtgevers (de Hoofd afdeling en Manager hebben ons verzocht om de boekhouding van o.a. de ZZP-ers te verzorgen. Hierdoor daalt het risico van fictief dienstverband. De Uitzend ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de modelovereenkomst, zal er een nieuwe ZZP-er ontstaan. De Flex ZZPer, de uitzend ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er. De ZZP-er en de werkgever en zijn Hoofd afdeling en Manager hoeven niet te kiezen. Er zijn nu meerder opties mogelijk.

De ene week voert is de ZZPer ook werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak, de andere week zal hij via Payroll Horeca branche ingehuurd worden. Vervolgens zal de ZZP-er een week op de loonlijst staan van zijn opdrachtgever. Wat belangrijk is, is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. ZZPD heeft al meer dan 10 jaar ervaring en staat voor u klaar. Bel ons op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Horeca branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een boekhoud- en administratiekantoor. Onze kracht is het ontzorgen en het geven van advies en begeleiding voor ZZP-ers en voor werkgevers die ZZP-er inhuren. Wij hebben veel ervaring met; het werving en selectie van geschikt personeel, detachering, het voeren van loonadministratie en Payroll  Horeca branche voor onze klanten.

Opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen om zelf personeel Deeltijd-ZZP-er op de loonlijst te zetten. ZZPD voert de salarisadministratie en kan de klant geheel ontzorgen. ZZP-er opdrachtgevers kunnen ook kiezen om Uitzend ZZP-er in te huren via Payroll Horeca branche, uitzendbureau of detacheringsbureau.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Horeca branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Horeca branche

Horeca branche payroll een belangrijke keuze. Voor vragen, kunt u deze website verder bekijken. U kunt ons ook rechtstreeks bellen voor informatie omtrent Horeca Sector payroll. Ook als u vragen heeft over Flex-ZZP-er

 

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres