Selecteer een pagina

Groothandel branche Payroll

Groothandel branche Payroll

Groothandel branche Payroll

ZZPD-payroll biedt zijn diensten aan ondernemers Groothandels Sector en werknemers Groothandels Sector, op het gebied van payrolling. Wij zijn een organisatie met relaties in heel Nederland en met veel ervaring

 

Wanneer payroll Groothandels Sector

Wanneer u meer flexibiliteit in uw personeelsbestand wilt, ZZPD-payroll;

 • wanneer uw HR-afdeling te veel wordt belast met personeelsmutaties en daardoor niet toekomt aan HR-beleid voor uw medewerkers in de Groothandels Sector
 • Wanneer u uw het personeel wilt laten profiteren van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en collectiviteitsvoordeel in de  Groothandels Sector branche.
 • Betaal alleen de gewerkte uren van uw Groothandels Sector medewerkers of parttime-ZZP-er
 • Payroll, reservering voor feestdagen en kort verzuim.
 • Geen arbeidsrechtelijke risico’s Groothandels Sector door payrolling.
 • Transparante uurtarieven bij payroll die u in staat stellen te plannen op Groothandels Sector personeelskosten of voor parttime-ZZP-er

 

Deeltijd ZZPer payroll

De VAR vervangen door DBA. Dat heeft gevolgen voor de ZZPer Groothandels Sector. De ZZPer wordt deeltijd ZZPer worden, of Flex-ZZP-er, of parttime-ZZPer, of uitzend-ZZPer. Ook daarom kiest de ZZPwerkgever en ZZPwerknemer voor ZZPD, omdat wij al veel ervaring hebben.

 

Voordelen ZZPD-payroll Groothandel branche-payroll

zzpd.nl is een administratiekantoor Groothandels Sector. Wij begeleiden de ZZP-ers maar ook grote bedrijven die werken me ZZP-ers. De ondernemer krijgt advies over allerlei onderwerpen zoals; omzetverhoging, kostenverlaging, belastingvermindering Groothandels Sector maar ook over investeringen en subsidies Groothandels Sector. ZZPD-payroll is onafhankelijke payroll dienstverlener. Uw situatie wordt bekeken. De problematiek in de Groothandels Sector voor parttime-ZZP-er is voor elk bedrijf anders. De opdrachtgever kan zelf bepalen, welke specialist Groothandels Sector hij wil inhuren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Groothandel branche

De ZZPopdrachtgever

 • Werft Groothandels Sector payroll personeel
 • Selecteert Groothandel branche personeel dat voldoet aan zijn eisen
 • Gaat zelf het sollicitatiegesprek voeren met Groothandels Sector werknemer op zijn kantoor
 • Bepaalt het salaris van de payroller Groothandel branche
 • Kan in zekere zin, de secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen van de Groothandels Sector payroller
 • Kan zelf de loonsverhoging payroller Groothandel branche bepalen

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR. Wat is het doel van deze verandering is. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst krijgt onvoldoende grip opDeeltijd ZZP-er. Sociale partners vinden Deeltijd ZZP-er helemaal niets. Daarnaast wil en zal Den Haag belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom er veel verandert. De parttime-ZZP-er krijgt belastingkorting, de zelfstandigenvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, maar dan moet de Deeltijd ZZP-er wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever (Assistant manager / Directeur) moet ook aan verschillende eisen voldoen. Payroll Groothandel branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Uit ervaring weten wij dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan de eisen die de belastingdienst stelt. De belastingdienst heeft gezegd dat zij de eisen, veel strenger controleren, bovendien zijn er meer middelen zijn om te handhaven. Als de ZZPer niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal de parttime-ZZP-er het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten terugbetalen. Dat is, afhankelijk van verschillende facturen, tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

De belastingdienst controleert meestal tussen de 2 tot 4 boekjaren. Dat de Deeltijd ZZP-er failliet gaat, is niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Groothandel branche een mogelijkheid.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Assistant manager en Directeur).

De ZZPer opdrachtgever, dus de werkgever heeft een officiele controle taak en zelfs meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Directeur en Assistant manager geen risico. Dat is nu drastisch veranderd. Als de DBA modelovereenkomst niet goed gehanteerd wordt en/of de parttime-ZZP-er niet voldoet aan de eisen, kan en zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de opdrachtgever.

De hoogte hiervan is afhankelijk van. Echter als geconstateerd wordt dat een ZZPer een jaar als ware in loondienst was, dan kan de vordering oplopen tot enkele tienduizenden euro’s per boekjaar.Let op, een DBA is niet verplicht als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe controleert u dat? Neemt u het risico? Payroll Groothandel branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties DBA, zullen wij als boekhoudkantoor en administratiekantoor, nog meer taken krijgen. Wij controleren al of de ZZPer en zijn boekhouding voldoen aan alle eisen van belastingdienst stelt. Dat is de reden waarom parttime-ZZP-er gratis advies krijgt zodat er geen drempels zijn om niet te hoeven komen op ons kantoor. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de ZZPer zal nog vaker plaatsvinden en belangrijker worden.

ZZP opdrachtgevers (de Directeur en Assistant manager hebben ons verzocht om de boekhouding van o.a. de ZZP-ers te verzorgen. Hierdoor daalt het risico van fictief dienstverband. De Deeltijd ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Nee, u hoeft niet te kiezen. Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, ook wel DBA modelovereenkomst, ontstaat de nieuwe ZZP-er 2.0. De Flex ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er, de uitzend ZZPer. De ZZP-er 2.0 en de Directeur en Assistant manager werkgever moeten niet kiezen tussen of en of. Er zijn nu immers meerdere mogelijkheden.

In de 1e maand, zal de ZZPer zijn werkzaamheden uitvoeren vanuit zijn eenmanszaak of BV, in de 2e maand, zal de ZZPer hij via Payroll Groothandel branche ingehuurd worden ZZPD-payroll De 3e maand zal de parttime-ZZP-er op de loonlijst staan van een werkgever. Wat heel belangrijk wordt, is de ervaring en de rol van een administratiekantoor. Een boekhoudkantoor die weet wat er speelt, wat belangrijk is en adviseert. Zowel aan de ZZPer als aan de werkgever. ZZPD heeft al ruime ervaring. Bel voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Groothandel branche

ZZP Dienstverlening B.V. een administratiekantoor speciaal opgericht voor de ZZP-ers en voor Deeltijd ZZP-er opdrachtgevers. Wij verzorgen het zoeken naar en selecteren van; personeel, detachering Deeltijd ZZP-er en het e.v.t. voeren van salarisadministratie en Payroll  Groothandel branche voor onze klanten.Klanten bepalen zelf of zij personeel (tijdelijk) parttime-ZZP-er in loondienst willen nemen.

ZZPD voert de gehele salaris administratie en met alle aspecten die daarbij horen, voor de Deeltijd ZZP-er opdrachtgever. De opdrachtgever kan ook kiezen om ZZPer tijdelijk in te huren via Payroll Groothandel branche, detacheringsbureau’s en uitzendbureau’s.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Groothandel branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Groothandel branche

Voor meer advies over payroll Groothandel branche, kunt u gebruik maken van ons reactieformulier of direct bellen. Ook als u vragen heeft over parttime-ZZP-er

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, voor advies en begeleiding