Selecteer een pagina

Gezondheidszorg en Farmacie branche Payroll

Gezondheidszorg en Farmacie branche Payroll

Gezondheidszorg en Farmacie branche Payroll

Voor ZZP-ers en bedrijven in Gezondheidszorg en Farmacie Sector, voert ZZPD-Payroll de payrolling activiteiten uit. Wij zijn een landelijke organisatie met veel ervaring

 

Wanneer payroll Gezondheidszorg en Farmacie Sector

 • wanneer u al uw aandacht wilt richten op uw core business van Gezondheidszorg en Farmacie Sector, kiest u voor Payrolling;
 • Als u één loket wilt voor al uw HR-zaken Gezondheidszorg en Farmacie Sector, Kiezen ondernemers voor ZZPD-payroll.
 • Wanneer u uw medewerkers gelijkwaardig wilt belonen aan uw Gezondheidszorg en Farmacie Sector medewerkers in vaste dienst, maar meer flexibiliteit wilt in het aanbieden van contracten;
 • Wanneer u nieuwe Gezondheidszorg en Farmacie Sector medewerkers flexibel wilt inzetten gedurende 5,5 jaar zodat u efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.
 • Besparing op de loonkosten door payroll in de Gezondheidszorg en Farmacie Sector of voor Uitzend-ZZP-er
 • Grote flexibiliteit aan Gezondheidszorg en Farmacie Sector payroll contracten.
 • Géén salarisen contractadministratie en aansluitingen meer bij de Belastingdienst en pensioenfondsen voor Gezondheidszorg en Farmacie Sector door payroll.

 

Deeltijd ZZPer payroll

In 2016 en 2017 is de VAR vervangen door de DBA. Dat heeft grote gevolgen voor de ZZP-er Gezondheidszorg en Farmacie Sector. De ZZP-er kan deeltijd ZZPer worden, of Flex-ZZP-er, of parttime-ZZPer, of uitzend-ZZPer. Dan is het goed om te weten dat ZZPD al ruime ervaring heeft en de ZZPwerkgever als ZZPwerknemer kan adviseren

 

Voordelen ZZPD-payroll Gezondheidszorg en Farmacie branche-payroll

Een van de voordelen van www.ZZPD.nl is dat wij een flexibele organisatie zijn die luistert naar de wensen van ondernemers Gezondheidszorg en Farmacie branche. Wij hebben geen notarissen, advocaten, juristen met hoge uurlonen in loondienst. De klant kiest zelf welke specialist, die bekend is met de Gezondheidszorg en Farmacie branche en met Uitzend-ZZP-er, hij wil inhuren. Dus de ondernemers Gezondheidszorg en Farmacie branche bepaalt zelf het tarief en de hoeveelheid aan uren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Gezondheidszorg en Farmacie branche

De ZZPwerkgever

 • Zoekt zelf naar Gezondheidszorg en Farmacie branche personeel
 • Selecteert Gezondheidszorg en Farmacie Sector personeel dat geschikt is voor zijn bedrijf
 • Gaat zelf het sollicitatiegesprek voeren op zijn locatie
 • Bepaalt zelf de hoogte van het salaris Gezondheidszorg en Farmacie branche payroll personeel
 • Bepaalt de secundaire arbeidsvoorwaarden van de payroll werkenemer Gezondheidszorg en Farmacie Sector

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De VAR is vervangen door de DBA modelovereenkomst. Belangrijk is om te weten wat het doel van deze verandering is voor u als Manager of Hoofd afdeling. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst vindt ZZPer maar lastig. Sociale partners willen niet graag werken met Flex ZZP-er. Bovendien wil de overheid meer belasting innen.

Dat is de essentie en daarom zal er veel veranderen. De Flex-ZZP-er kan belastingkorting krijgen, de zelfstandigenvergoeding, maar dan moet hij wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever mag met ZZPer werken, maar moet ook aan eisen voldoen. Payroll Gezondheidszorg en Farmacie branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Er wordt gesproken dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan belastingdienst eisen. De eisen worden veel strenger gecontroleerd. Dat heeft de belastingdienst al aangekondigd. Bovendien heeft de belastingdienst veel meer (juridische) middelen zijn om haar standpunt op te leggen. Als de ZZPer niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten worden terugbetaald. Dat is zal tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

Meestal controleert de belastingdienst 2 tot 4 boekjaren. Als dat het faillissement betekent van de Flex-ZZP-er, is dat niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Gezondheidszorg en Farmacie branche een optie.

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Hoofd afdeling en Manager).

De Flex ZZP-er werkgever krijgt door de de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, taken. De werkgever maar ook de Manager en Hoofd afdeling had door de VAR geen risico voor zijn ZZPer. Dat is drastisch veranderd met de komst van de modelovereenkomst. Als de DBA niet juist is ingevuld of niet goed toegepast wordt volgens de belastingdienst en/of de Flex-ZZP-er niet (volledig) voldoet aan de eisen voor ondernemersaftrek, zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de werkgever.

De hoogte van de boete is afhankelijk van. Indien de belastingdienst stelt dat de ZZPer bijvoorbeeld een jaar  in loondienst zou zijn, dan kan/zal de belasting navordering enkele tienduizenden euro’s per boekjaar bedragen.belangrijk; een DBA is niet nodig als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe weet u en controleert u dat?  Neemt u het risico? Payroll Gezondheidszorg en Farmacie branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de modelovereenkomst, zullen wij als administratiekantoor, nog meer uitvoerende en controle taken krijgen. Wij controleren al jaren of de ZZPer en zijn boekhouding voldoet aan alle eisen van belastingdienst. Daarom krijgt de Flex ZZP-er gratis advies zodat er geen belemmeringen zijn. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de ZZPer zal nog belangrijker worden.

De Flex-ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegevens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole. Daarom werken wij al geruime tijd met ZZP opdrachtgevers. en met de Manager en Hoofd afdeling Dit verlaagt het risico op fictief dienstverband.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de DBA, ook wel modelovereenkomst, ontstaat een nieuwe ZZP-er. De Flex ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er, de uitzend ZZPer. Het is niet nodig dat de ZZP-er en de Manager en Hoofd afdeling werkgever moeten kiezen. Er zijn mogelijkheden. In maand 1 voert is de ZZPer werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak,

in de 2e maand, zal hij via Payroll Gezondheidszorg en Farmacie branche ingehuurd worden. Daarna kan de ZZP-er een maand op de loonlijst staan van een werkgever. Een belangrijk aspect is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. Zowel aan de ZZP-er als aan de werkgever. ZZPD heeft al vele jaren ervaring en staat voor u klaar. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.Wij geven ook presentaties aan bedrijven.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Gezondheidszorg en Farmacie branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een administratiekantoor voor ZZP-ers en voor opdrachtgevers die met Flex ZZP-er werken. Wij hebben veel ervaring met werving van personeel, detachering, payroll Gezondheidszorg en Farmacie branche, het voeren van loonadministratie en Payroll  Gezondheidszorg en Farmacie branche voor onze klanten.

Klanten kunnen ervoor kiezen om zelf personeel Flex-ZZP-er in loondienst te nemen. ZZPD voert de loonadministratie en kan de klant ontzorgen. Echter de opdrachtgevers kunnen ook kiezen om ZZPer in te huren via Payroll  Gezondheidszorg en Farmacie branche, uitzendbureau, detacheringsbureau.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Gezondheidszorg en Farmacie branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Gezondheidszorg en Farmacie branche

Voor meer informatie over payrolling Gezondheidszorg en Farmacie branche, kunt u ons bellen of e-mailen. Ook als u vragen heeft over Uitzend-ZZP-er

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres