Selecteer een pagina

Fashion en styling branche Payroll

Fashion en styling branche Payroll

Fashion en styling branche Payroll

ZZP Dienstverlening BV, ZZPD-Payroll is een landelijke payroll organisatie voor payrolling van personeel voor ondernemingen die actief zijn in de Fashion en styling branche

 

Wanneer payroll Fashion en styling Sector

 • Deskundige HR-helpdesk voor u en de payrollmedewerkers Fashion en styling Sector of parttime-ZZP-er
 • Grote flexibiliteit aan Fashion en styling Sector payroll contracten.
 • Payroll, reservering voor feestdagen en kort verzuim.
 • Betaal geen transitievergoeding. Ook daarom payrolling voor parttime-ZZP-er
 • Wanneer u nieuwe Fashion en styling Sector medewerkers flexibel wilt inzetten gedurende 5,5 jaar zodat u efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.
 • Wanneer u uw het personeel wilt laten profiteren van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en collectiviteitsvoordeel in de  Fashion en styling Sector branche.
 • Wanneer u een automatiserings of efficiencyslag wilt maken op het gehele HR-terrein zonder extra investering in de  Fashion en styling Sector kiezen ondernemers voor payrolling.

 

Deeltijd ZZPer payroll

De situatie voor de ZZPwerkgever en ZZPwerknemer voor ZZP-ers in de Fashion en styling Sector is veranderd door de vervanging van de VAR door de DBA. De kans is groot dat ZZPer, deeltijd ZZPer worden, of parttime-ZZPer, of Flex-ZZP-er, of uitzend-ZZPer. Ook daarom kiezen ZZPwerkgevers en ZZPwerknemers voor administratiekantoor ZZPdienstverlening.

 

Voordelen ZZPD-payroll Fashion en styling branche-payroll

zzpd.nl is een administratiekantoor Fashion en styling Sector. Wij begeleiden de ZZP-ers maar ook grote bedrijven die werken me ZZP-ers. De ondernemer krijgt advies over allerlei onderwerpen zoals; omzetverhoging, kostenverlaging, belastingvermindering Fashion en styling Sector maar ook over investeringen en subsidies Fashion en styling Sector.

ZZPD-payroll is onafhankelijke payroll dienstverlener. Uw situatie wordt bekeken. De problematiek in de Fashion en styling Sector voor parttime-ZZP-er is voor elk bedrijf anders. De opdrachtgever kan zelf bepalen, welke specialist Fashion en styling Sector hij wil inhuren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Fashion en styling branche

De ZZPwerkgever

 • Zoekt zelf naar Fashion en styling branche personeel
 • Selecteert Fashion en styling Sector personeel dat geschikt is voor zijn bedrijf
 • Gaat zelf het sollicitatiegesprek voeren op zijn locatie
 • Bepaalt zelf de hoogte van het salaris Fashion en styling branche payroll personeel
 • Bepaalt de secundaire arbeidsvoorwaarden van de payroll werkenemer Fashion en styling Sector

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR. Wat is het doel van deze verandering is. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst krijgt onvoldoende grip opparttime ZZP-er. Sociale partners vinden parttime ZZP-er helemaal niets. Daarnaast wil en zal Den Haag belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom er veel verandert. De parttime-ZZP-er krijgt belastingkorting, de zelfstandigenvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, maar dan moet de parttime ZZP-er wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever (Assistant manager / Werkvoorbereider) moet ook aan verschillende eisen voldoen. Payroll Fashion en styling branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Er wordt gesproken dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan belastingdienst eisen. De eisen worden veel strenger gecontroleerd. Dat heeft de belastingdienst al aangekondigd. Bovendien heeft de belastingdienst veel meer (juridische) middelen zijn om haar standpunt op te leggen. Als de ZZP-er niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten worden terugbetaald. Dat is zal tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

Meestal controleert de belastingdienst 2 tot 4 boekjaren. Als dat het faillissement betekent van de parttime-ZZP-er, is dat niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Fashion en styling branche een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Assistant manager en Werkvoorbereider).

De ZZP-er opdrachtgever, dus de werkgever heeft een officiele controle taak en zelfs meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Werkvoorbereider en Assistant manager geen risico. Dat is nu drastisch veranderd. Als de DBA modelovereenkomst niet goed gehanteerd wordt en/of de parttime-ZZP-er niet voldoet aan de eisen, kan en zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de opdrachtgever.

De hoogte hiervan is afhankelijk van. Echter als geconstateerd wordt dat een ZZP-er een jaar als ware in loondienst was, dan kan de vordering oplopen tot enkele tienduizenden euro’s per boekjaar.Let op, een DBA is niet verplicht als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe controleert u dat? Neemt u het risico? Payroll Fashion en styling branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties DBA, zullen wij als boekhoudkantoor en administratiekantoor, nog meer taken krijgen. Wij controleren al of de ZZP-er en zijn boekhouding voldoen aan alle eisen van belastingdienst stelt. Dat is de reden waarom parttime-ZZP-er gratis advies krijgt zodat er geen drempels zijn om niet te hoeven komen op ons kantoor. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de ZZP-er zal nog vaker plaatsvinden en belangrijker worden.

ZZP opdrachtgevers (de Werkvoorbereider en Assistant manager hebben ons verzocht om de boekhouding van o.a. de ZZP-ers te verzorgen. Hierdoor daalt het risico van fictief dienstverband. De parttime ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de modelovereenkomst, zal er een nieuwe ZZP-er ontstaan. De Flex ZZPer, de uitzend ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er. De ZZP-er en de werkgever en zijn Werkvoorbereider en Assistant manager hoeven niet te kiezen. Er zijn nu meerder opties mogelijk. De ene week voert is de ZZPer ook werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak, de andere week zal hij via Payroll Fashion en styling branche ingehuurd worden.

Vervolgens zal de ZZP-er een week op de loonlijst staan van zijn opdrachtgever. Wat belangrijk is, is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. ZZPD heeft al meer dan 10 jaar ervaring en staat voor u klaar. Bel ons op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Fashion en styling branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een administratiekantoor voor ZZP-ers en voor opdrachtgevers die met parttime ZZP-er werken. Wij hebben veel ervaring met werving van personeel, detachering, payroll Fashion en styling branche, het voeren van loonadministratie en Payroll  Fashion en styling branche voor onze klanten.

Klanten kunnen ervoor kiezen om zelf personeel parttime-ZZP-er in loondienst te nemen. ZZPD voert de loonadministratie en kan de klant ontzorgen. Echter de opdrachtgevers kunnen ook kiezen om ZZP-er in te huren via Payroll  Fashion en styling branche, uitzendbureau, detacheringsbureau.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Fashion en styling branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Fashion en styling branche

Het is soms geen eenvoudige keuze om te kiezen in de Fashion en styling branche voor payrolling. Voor advies kunt u ons bellen. Of maak gebruik van het reactieformulier. Ook als u vragen heeft over parttime-ZZP-er

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres