Selecteer een pagina

Facilitaire dienstverlening branche Payroll

Facilitaire dienstverlening branche Payroll

Facilitaire dienstverlening branche Payroll

ZZPD-Payroll is een landelijke payroll organisatie op het gebied van payrolling voor bedrijven die actief zijn in de Facilitaire dienstverlening branche

 

Wanneer payroll Facilitaire dienstverlening Sector

 • Geen arbeidsrechtelijke risico’s Facilitaire dienstverlening Sector door payrolling.
 • U betaalt enkel de gewerkte uren bij payroll, bij ziekte en verlof ontvangt u geen factuur.
 • Besparing op de loonkosten door payroll in de Facilitaire dienstverlening Sector of voor Flex-ZZP-er
 • Betaal alleen de gewerkte uren van uw Facilitaire dienstverlening Sector medewerkers of Flex-ZZP-er
 • Wanneer u sneller duidelijkheid wilt over de totale personeelskosten Facilitaire dienstverlening Sector of voor Flex-ZZP-er
 • Wanneer u uw medewerkers gelijkwaardig wilt belonen aan uw Facilitaire dienstverlening Sector medewerkers in vaste dienst, maar meer flexibiliteit wilt in het aanbieden van contracten;
 • wanneer uw HR-afdeling te veel wordt belast met personeelsmutaties en daardoor niet toekomt aan HR-beleid voor uw medewerkers in de Facilitaire dienstverlening Sector

 

Deeltijd ZZPer payroll

Er zijn nieuwe kansen voor ZZPwerkgever en ZZPwerknemer in de Facilitaire dienstverlening Sector door de vervanging van de VAR door de DBA. De kans is groot dat ZZPer, deeltijd ZZPer worden, of uitzend-ZZPer, of parttime-ZZPer, of Flex-ZZP-er.  Als u wilt weten wat uw kansen zijn, neem dan contact op met ons, administratiekantoor ZZPdienstverlening.

 

Voordelen ZZPD-payroll Facilitaire dienstverlening branche-payroll

www.zzpd.nl is een flexibele en onafhankelijke payroll dienstverlener. Uw mening is belangrijk voor ons en we bekijken de problematiek Flex-ZZP-er en Flex-ZZP-er waar u mee te maken heeft. Dat is voor elk bedrijf en actieve ondernemer anders. ZZPD-payrolling heeft geen veel betaalde specialisten in loondienst zoals juristen, advocaten en notarissen. De opdrachtgever kan bij ons zelf bepelen, welke specialist Facilitaire dienstverlening Sector hij wil inhuren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Facilitaire dienstverlening branche

De ZZPopdrachtgever

 • Werft Facilitaire dienstverlening Sector payroll personeel
 • Selecteert Facilitaire dienstverlening branche personeel dat voldoet aan zijn eisen
 • Gaat zelf het sollicitatiegesprek voeren met Facilitaire dienstverlening Sector werknemer op zijn kantoor
 • Bepaalt het salaris van de payroller Facilitaire dienstverlening branche
 • Kan in zekere zin, de secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen van de Facilitaire dienstverlening Sector payroller
 • Kan zelf de loonsverhoging payroller Facilitaire dienstverlening branche bepalen

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR. Wat is het doel van deze verandering is. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst krijgt onvoldoende grip opFlex ZZP-er. Sociale partners vinden Flex ZZP-er helemaal niets. Daarnaast wil en zal Den Haag belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom er veel verandert. De Flex-ZZP-er krijgt belastingkorting, de zelfstandigenvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, maar dan moet de Flex ZZP-er wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever (Directeur / Bestuurder) moet ook aan verschillende eisen voldoen. Payroll Facilitaire dienstverlening branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Onze ervaring is dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan de eisen. De belastingdienst heeft al aangekondigd dat zij deze eisen, veel strenger controleren en dat er meer middelen zijn om te handhaven. Als de ZZPer niet (volledig) voldoet, zal hij het belastingvoordeel plus rente, plus boete moeten terugbetalen. Dat is, afhankelijk van, tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

De belastingdienst controleert meestal 2 tot 4 boekjaren. Dat de Flex ZZP-er failliet kan gaan, is niet het probleem van de belastingdienst. Daarom behoort payroll Facilitaire dienstverlening branche tot de mogelijkheden.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Directeur en Bestuurder).

De ZZPer opdrachtgever, dus de werkgever heeft een officiele controle taak en zelfs meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Bestuurder en Directeur geen risico. Dat is nu drastisch veranderd. Als de DBA modelovereenkomst niet goed gehanteerd wordt en/of de Flex-ZZP-er niet voldoet aan de eisen, kan en zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de opdrachtgever.

De hoogte hiervan is afhankelijk van. Echter als geconstateerd wordt dat een ZZPer een jaar als ware in loondienst was, dan kan de vordering oplopen tot enkele tienduizenden euro’s per boekjaar.Let op, een DBA is niet verplicht als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe controleert u dat? Neemt u het risico? Payroll Facilitaire dienstverlening branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties DBA, zullen wij als boekhoudkantoor en administratiekantoor, nog meer taken krijgen. Wij controleren al of de ZZPer en zijn boekhouding voldoen aan alle eisen van belastingdienst stelt. Dat is de reden waarom Flex-ZZP-er gratis advies krijgt zodat er geen drempels zijn om niet te hoeven komen op ons kantoor. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de ZZPer zal nog vaker plaatsvinden en belangrijker worden.

ZZP opdrachtgevers (de Bestuurder en Directeur hebben ons verzocht om de boekhouding van o.a. de ZZP-ers te verzorgen. Hierdoor daalt het risico van fictief dienstverband. De Flex ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Nee, u hoeft niet te kiezen. Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, ook wel DBA modelovereenkomst, ontstaat de nieuwe ZZP-er 2.0. De Flex ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er, de uitzend ZZPer. De ZZP-er 2.0 en de Bestuurder en Directeur werkgever moeten niet kiezen tussen of en of. Er zijn nu immers meerdere mogelijkheden. In de 1e maand, zal de ZZPer zijn werkzaamheden uitvoeren vanuit zijn eenmanszaak of BV, in de 2e maand, zal de ZZPer hij via Payroll Facilitaire dienstverlening branche ingehuurd worden ZZPD-payroll

De 3e maand zal de Flex-ZZP-er op de loonlijst staan van een werkgever. Wat heel belangrijk wordt, is de ervaring en de rol van een administratiekantoor. Een boekhoudkantoor die weet wat er speelt, wat belangrijk is en adviseert. Zowel aan de ZZPer als aan de werkgever. ZZPD heeft al ruime ervaring. Bel voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Facilitaire dienstverlening branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een boekhoud- en administratiekantoor. Onze kracht is het ontzorgen en het geven van advies en begeleiding voor ZZP-ers en voor werkgevers die ZZPer inhuren. Wij hebben veel ervaring met; het werving en selectie van geschikt personeel, detachering, het voeren van loonadministratie en Payroll  Facilitaire dienstverlening branche voor onze klanten.

Opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen om zelf personeel Flex-ZZP-er op de loonlijst te zetten. ZZPD voert de salarisadministratie en kan de klant geheel ontzorgen. ZZPer opdrachtgevers kunnen ook kiezen om Flex ZZP-er in te huren via Payroll Facilitaire dienstverlening branche, uitzendbureau of detacheringsbureau.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Facilitaire dienstverlening branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Facilitaire dienstverlening branche

Facilitaire dienstverlening branche payroll een belangrijke keuze. Voor vragen, kunt u deze website verder bekijken. U kunt ons ook rechtstreeks bellen voor informatie omtrent Facilitaire dienstverlening Sector payroll. Ook als u vragen heeft over Flex-ZZP-er

 

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres