Selecteer een pagina

Bouw branche Payroll

Bouw branche Payroll

Bouw branche Payroll

ZZPD-payroll biedt zijn diensten aan ondernemers Bouw Sector en werknemers Bouw Sector, op het gebied van payrolling. Wij zijn een organisatie met relaties in heel Nederland en met veel ervaring

 

Wanneer payroll Bouw Sector

 • Wanneer u een automatiserings of efficiencyslag wilt maken op het gehele HR-terrein zonder extra investering in de  Bouw Sector kiezen ondernemers voor payrolling.
 • Wanneer u uw het personeel wilt laten profiteren van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en collectiviteitsvoordeel in de  Bouw Sector branche.
 • Wanneer u nieuwe Bouw Sector medewerkers flexibel wilt inzetten gedurende 5,5 jaar zodat u efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.
 • Betaal geen transitievergoeding. Ook daarom payrolling voor Deeltijd ZZP-er
 • Payroll, reservering voor feestdagen en kort verzuim.
 • Grote flexibiliteit aan Bouw Sector payroll contracten.
 • Deskundige HR-helpdesk voor u en de payrollmedewerkers Bouw Sector of Deeltijd ZZP-er

 

Deeltijd ZZPer payroll

De VAR vervangen door DBA. Dat heeft gevolgen voor de ZZPer Bouw Sector. De ZZPer wordt deeltijd ZZPer worden, of Flex-ZZP-er, of parttime-ZZPer, of uitzend-ZZPer. Ook daarom kiest de ZZPwerkgever en ZZPwerknemer voor ZZPD, omdat wij al veel ervaring hebben.

 

Voordelen ZZPD-payroll Bouw branche-payroll

zzpd.nl is een administratiekantoor Bouw Sector. Wij begeleiden de ZZP-ers maar ook grote bedrijven die werken me ZZP-ers. De ondernemer krijgt advies over allerlei onderwerpen zoals; omzetverhoging, kostenverlaging, belastingvermindering Bouw Sector maar ook over investeringen en subsidies Bouw Sector. ZZPD-payroll is onafhankelijke payroll dienstverlener. Uw situatie wordt bekeken. De problematiek in de Bouw Sector voor Deeltijd ZZP-er is voor elk bedrijf anders. De opdrachtgever kan zelf bepalen, welke specialist Bouw Sector hij wil inhuren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Bouw branche

De ZZPopdrachtgever

 • Werft Bouw Sector payroll personeel
 • Selecteert Bouw branche personeel dat voldoet aan zijn eisen
 • Gaat zelf het sollicitatiegesprek voeren met Bouw Sector werknemer op zijn kantoor
 • Bepaalt het salaris van de payroller Bouw branche
 • Kan in zekere zin, de secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen van de Bouw Sector payroller
 • Kan zelf de loonsverhoging payroller Bouw branche bepalen

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR. Wat is het doel van deze verandering is. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst krijgt onvoldoende grip opDeeltijd ZZP-er. Sociale partners vinden Deeltijd ZZP-er helemaal niets. Daarnaast wil en zal Den Haag belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom er veel verandert. De parttime-ZZP-er krijgt belastingkorting, de zelfstandigenvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, maar dan moet de Deeltijd ZZP-er wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever (Hoofd afdeling / Opperman) moet ook aan verschillende eisen voldoen. Payroll Bouw branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Er wordt gesproken dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan belastingdienst eisen. De eisen worden veel strenger gecontroleerd. Dat heeft de belastingdienst al aangekondigd. Bovendien heeft de belastingdienst veel meer (juridische) middelen zijn om haar standpunt op te leggen. Als de ZZP-er niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten worden terugbetaald. Dat is zal tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

Meestal controleert de belastingdienst 2 tot 4 boekjaren. Als dat het faillissement betekent van de parttime-ZZP-er, is dat niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Bouw branche een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Hoofd afdeling en Opperman).

De ZZP-er opdrachtgever, dus de werkgever heeft een officiele controle taak en zelfs meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Opperman en Hoofd afdeling geen risico. Dat is nu drastisch veranderd. Als de DBA modelovereenkomst niet goed gehanteerd wordt en/of de parttime-ZZP-er niet voldoet aan de eisen, kan en zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de opdrachtgever.

De hoogte hiervan is afhankelijk van. Echter als geconstateerd wordt dat een ZZP-er een jaar als ware in loondienst was, dan kan de vordering oplopen tot enkele tienduizenden euro’s per boekjaar.Let op, een DBA is niet verplicht als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe controleert u dat? Neemt u het risico? Payroll Bouw branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties DBA, zullen wij als boekhoudkantoor en administratiekantoor, nog meer taken krijgen. Wij controleren al of de ZZP-er en zijn boekhouding voldoen aan alle eisen van belastingdienst stelt. Dat is de reden waarom parttime-ZZP-er gratis advies krijgt zodat er geen drempels zijn om niet te hoeven komen op ons kantoor. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de ZZP-er zal nog vaker plaatsvinden en belangrijker worden.

ZZP opdrachtgevers (de Opperman en Hoofd afdeling hebben ons verzocht om de boekhouding van o.a. de ZZP-ers te verzorgen. Hierdoor daalt het risico van fictief dienstverband. De Deeltijd ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de modelovereenkomst, zal er een nieuwe ZZP-er ontstaan. De Flex ZZPer, de uitzend ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er. De ZZP-er en de werkgever en zijn Opperman en Hoofd afdeling hoeven niet te kiezen. Er zijn nu meerder opties mogelijk.

De ene week voert is de ZZPer ook werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak, de andere week zal hij via Payroll Bouw branche ingehuurd worden. Vervolgens zal de ZZP-er een week op de loonlijst staan van zijn opdrachtgever. Wat belangrijk is, is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. ZZPD heeft al meer dan 10 jaar ervaring en staat voor u klaar. Bel ons op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Bouw branche

ZZP Dienstverlening B.V. een administratiekantoor speciaal opgericht voor de ZZP-ers en voor Deeltijd ZZP-er opdrachtgevers. Wij verzorgen het zoeken naar en selecteren van; personeel, detachering Deeltijd ZZP-er en het e.v.t. voeren van salarisadministratie en Payroll  Bouw branche voor onze klanten.

 

Klanten bepalen zelf of zij personeel (tijdelijk) parttime-ZZP-er in loondienst willen nemen.

ZZPD voert de gehele salaris administratie en met alle aspecten die daarbij horen, voor de Deeltijd ZZP-er opdrachtgever. De opdrachtgever kan ook kiezen om ZZP-er tijdelijk in te huren via Payroll Bouw branche, detacheringsbureau’s en uitzendbureau’s.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Bouw branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Bouw branche

Voor meer advies over payroll Bouw branche, kunt u gebruik maken van ons reactieformulier of direct bellen. Ook als u vragen heeft over Deeltijd ZZP-er

 

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres