Selecteer een pagina

Banken branche Payroll

Banken branche Payroll

Banken branche Payroll

Voor ondernemers die actief zijn in Banken Sector, voert ZZPD-Payroll de payrolling activiteiten.

 

Wanneer payroll Banken Sector

 • Als u één loket wilt voor al uw HR-zaken Banken Sector, Kiezen ondernemers voor ZZPD-payroll.
 • Wanneer u een automatiserings of efficiencyslag wilt maken op het gehele HR-terrein zonder extra investering in de  Banken Sector kiezen ondernemers voor payrolling.
 • Wanneer u uw het personeel wilt laten profiteren van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en collectiviteitsvoordeel in de  Banken Sector branche.
 • Wanneer u nieuwe Banken Sector medewerkers flexibel wilt inzetten gedurende 5,5 jaar zodat u efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.
 • Betaal geen transitievergoeding. Ook daarom payrolling voor Uitzend-ZZP-er
 • Payroll, reservering voor feestdagen en kort verzuim.
 • Grote flexibiliteit aan Banken Sector payroll contracten.

 

Deeltijd ZZPer payroll

In 2016 en 2017 is de VAR vervangen door de DBA. Dat heeft grote gevolgen voor de ZZP-er Banken Sector. De ZZP-er kan deeltijd ZZPer worden, of Flex-ZZP-er, of parttime-ZZPer, of uitzend-ZZPer. Dan is het goed om te weten dat ZZPD al ruime ervaring heeft en de ZZPwerkgever als ZZPwerknemer kan adviseren

 

Voordelen ZZPD-payroll Banken branche-payroll

www.zzpd.nl is een flexibele en onafhankelijke payroll dienstverlener. Uw mening is belangrijk voor ons en we bekijken de problematiek Uitzend-ZZP-er en Uitzend-ZZP-er waar u mee te maken heeft. Dat is voor elk bedrijf en actieve ondernemer anders. ZZPD-payrolling heeft geen veel betaalde specialisten in loondienst zoals juristen, advocaten en notarissen. De opdrachtgever kan bij ons zelf bepelen, welke specialist Banken Sector hij wil inhuren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Banken branche

De ZZPwerkgever

 • Rekruteert zelf Banken branche personeel
 • Maakt zelf een selectie van Banken Sector personeel
 • Voert zelf sollicitatie gesprekken met Banken branche werknemers
 • Kan zelf bepalen hoeveel salaris van de Banken Sector payroller zal zijn
 • Bepaalt in bepaalde mate, zelf de secundaire arbeidsvoorwaarden van de Banken branche payroller bepalen
 • Kan zelf de loonsverhogingen bepalen van de payroller Banken Sector

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De VAR is vervangen door de DBA modelovereenkomst. Belangrijk is om te weten wat het doel van deze verandering is voor u als Hoofd afdeling of Manager. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst vindt ZZPer maar lastig. Sociale partners willen niet graag werken met Deeltijd ZZP-er. Bovendien wil de overheid meer belasting innen.

Dat is de essentie en daarom zal er veel veranderen. De Deeltijd-ZZP-er kan belastingkorting krijgen, de zelfstandigenvergoeding, maar dan moet hij wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever mag met ZZPer werken, maar moet ook aan eisen voldoen. Payroll Banken branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Er wordt gesproken dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan belastingdienst eisen. De eisen worden veel strenger gecontroleerd. Dat heeft de belastingdienst al aangekondigd. Bovendien heeft de belastingdienst veel meer (juridische) middelen zijn om haar standpunt op te leggen. Als de ZZPer niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten worden terugbetaald. Dat is zal tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

Meestal controleert de belastingdienst 2 tot 4 boekjaren. Als dat het faillissement betekent van de Deeltijd-ZZP-er, is dat niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Banken branche een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Manager en Hoofd afdeling).

De Deeltijd ZZP-er werkgever heeft de meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Hoofd afdeling en Manager vrijwel geen risico. Dat is drastisch veranderd met de modelovereenkomst. Indien de DBA niet goed gehanteerd wordt en/of de Deeltijd-ZZP-er niet voldoet aan de eisen voor zelfstandigenaftrek, heeft de belastingdienst aangekondigd om aanslagen op te leggen aan de werkgever.

De hoogte is afhankelijk van. Als de belastingdienst stelt dat de ZZPer een jaar  in loondienst was, dan kan/zal de vordering enkele tienduizenden euro’s per boekjaar bedragen.U kunt werken zonder DBA, deze is niet verplicht indien ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe weet u dat? Neemt u het risico? Payroll Banken branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de modelovereenkomst, zullen wij als administratiekantoor, nog meer uitvoerende en controle taken krijgen. Wij controleren al jaren of de ZZPer en zijn boekhouding voldoet aan alle eisen van belastingdienst. Daarom krijgt de Deeltijd ZZP-er gratis advies zodat er geen belemmeringen zijn. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de ZZPer zal nog belangrijker worden.

De Deeltijd-ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegevens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole. Daarom werken wij al geruime tijd met ZZP opdrachtgevers. en met de Hoofd afdeling en Manager Dit verlaagt het risico op fictief dienstverband.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de DBA, ook wel modelovereenkomst, ontstaat een nieuwe ZZP-er. De Flex ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er, de uitzend ZZPer. Het is niet nodig dat de ZZP-er en de Hoofd afdeling en Manager werkgever moeten kiezen. Er zijn mogelijkheden. In maand 1 voert is de ZZPer werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak, in de 2e maand, zal hij via Payroll Banken branche ingehuurd worden.

Daarna kan de ZZP-er een maand op de loonlijst staan van een werkgever. Een belangrijk aspect is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. Zowel aan de ZZP-er als aan de werkgever. ZZPD heeft al vele jaren ervaring en staat voor u klaar. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.Wij geven ook presentaties aan bedrijven.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Banken branche

ZZP Dienstverlening B.V. een administratiekantoor speciaal opgericht voor de ZZP-ers en voor Deeltijd ZZP-er opdrachtgevers. Wij verzorgen het zoeken naar en selecteren van; personeel, detachering Deeltijd ZZP-er en het e.v.t. voeren van salarisadministratie en Payroll  Banken branche voor onze klanten.

 

Klanten bepalen zelf of zij personeel (tijdelijk) Deeltijd-ZZP-er in loondienst willen nemen.

ZZPD voert de gehele salaris administratie en met alle aspecten die daarbij horen, voor de Deeltijd ZZP-er opdrachtgever. De opdrachtgever kan ook kiezen om ZZPer tijdelijk in te huren via Payroll Banken branche, detacheringsbureau’s en uitzendbureau’s.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Banken branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Banken branche

Voor meer informatie over payrolling Banken branche, kunt u ons bellen of e-mailen. Ook als u vragen heeft over Uitzend-ZZP-er

 

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres