Selecteer een pagina

Agrarisch en milieu branche Payroll

Agrarisch en milieu branche Payroll

Agrarisch en milieu branche Payroll

ZZP Dienstverlening BV, ZZPD-Payroll is een landelijke payroll organisatie voor payrolling van personeel voor ondernemingen die actief zijn in de Agrarisch en milieu branche

 

Wanneer payroll Agrarisch en milieu Sector

 • Wanneer u meer flexibiliteit in uw personeelsbestand wilt, ZZPD-payroll;
 • Als u één loket wilt voor al uw HR-zaken Agrarisch en milieu Sector, Kiezen ondernemers voor ZZPD-payroll.
 • Wanneer u een automatiserings of efficiencyslag wilt maken op het gehele HR-terrein zonder extra investering in de  Agrarisch en milieu Sector kiezen ondernemers voor payrolling.
 • Wanneer u uw het personeel wilt laten profiteren van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en collectiviteitsvoordeel in de  Agrarisch en milieu Sector branche.
 • Wanneer u nieuwe Agrarisch en milieu Sector medewerkers flexibel wilt inzetten gedurende 5,5 jaar zodat u efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.
 • Betaal geen transitievergoeding. Ook daarom payrolling voor Flex-ZZP-er
 • Payroll, reservering voor feestdagen en kort verzuim.

 

Deeltijd ZZPer payroll

De situatie voor de ZZPwerkgever en ZZPwerknemer voor ZZP-ers in de Agrarisch en milieu Sector is veranderd door de vervanging van de VAR door de DBA. De kans is groot dat ZZPer, deeltijd ZZPer worden, of parttime-ZZPer, of Flex-ZZP-er, of uitzend-ZZPer. Ook daarom kiezen ZZPwerkgevers en ZZPwerknemers voor administratiekantoor ZZPdienstverlening.

 

Voordelen ZZPD-payroll Agrarisch en milieu branche-payroll

ZZPD.nl is een flexibele Agrarisch en milieu branche payroll organisatie. U kunt ons uw wensen kenbaar maken. ZZPD heeft  geen vaste medewerkers in loondienst met hoge uurlonen en bijkomende hoge kosten voor notarissen, advocaten, juristen. De klant bepaalt zelf welke specialist uit de Agrarisch en milieu branche of Flex-ZZP-er hij wil inhuren, maar ook het tarief en hoeveelheid aan uren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Agrarisch en milieu branche

De ZZPwerkgever

 • Zoekt zelf naar Agrarisch en milieu branche personeel
 • Selecteert Agrarisch en milieu Sector personeel dat geschikt is voor zijn bedrijf
 • Gaat zelf het sollicitatiegesprek voeren op zijn locatie
 • Bepaalt zelf de hoogte van het salaris Agrarisch en milieu branche payroll personeel
 • Bepaalt de secundaire arbeidsvoorwaarden van de payroll werkenemer Agrarisch en milieu Sector

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De VAR is vervangen door de DBA modelovereenkomst. Belangrijk is om te weten wat het doel van deze verandering is voor u als Directeur of Assistant manager. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst vindt Freelancer maar lastig. Sociale partners willen niet graag werken met parttime ZZP-er. Bovendien wil de overheid meer belasting innen.

Dat is de essentie en daarom zal er veel veranderen. De parttime-ZZP-er kan belastingkorting krijgen, de zelfstandigenvergoeding, maar dan moet hij wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever mag met Freelancer werken, maar moet ook aan eisen voldoen. Payroll Agrarisch en milieu branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Er wordt gesproken dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan belastingdienst eisen. De eisen worden veel strenger gecontroleerd. Dat heeft de belastingdienst al aangekondigd. Bovendien heeft de belastingdienst veel meer (juridische) middelen zijn om haar standpunt op te leggen. Als de Freelancer niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten worden terugbetaald. Dat is zal tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

Meestal controleert de belastingdienst 2 tot 4 boekjaren. Als dat het faillissement betekent van de parttime-ZZP-er, is dat niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Agrarisch en milieu branche een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Assistant manager en Directeur).

De Freelancer opdrachtgever, dus de werkgever heeft een officiele controle taak en zelfs meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Directeur en Assistant manager geen risico. Dat is nu drastisch veranderd. Als de DBA modelovereenkomst niet goed gehanteerd wordt en/of de parttime-ZZP-er niet voldoet aan de eisen, kan en zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de opdrachtgever.

De hoogte hiervan is afhankelijk van. Echter als geconstateerd wordt dat een Freelancer een jaar als ware in loondienst was, dan kan de vordering oplopen tot enkele tienduizenden euro’s per boekjaar.Let op, een DBA is niet verplicht als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe controleert u dat? Neemt u het risico? Payroll Agrarisch en milieu branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de modelovereenkomst, zullen wij als administratiekantoor, nog meer uitvoerende en controle taken krijgen. Wij controleren al jaren of de Freelancer en zijn boekhouding voldoet aan alle eisen van belastingdienst. Daarom krijgt de parttime ZZP-er gratis advies zodat er geen belemmeringen zijn. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de Freelancer zal nog belangrijker worden.

De parttime-ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegevens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole. Daarom werken wij al geruime tijd met ZZP opdrachtgevers. en met de Directeur en Assistant manager Dit verlaagt het risico op fictief dienstverband.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de DBA, ook wel modelovereenkomst, ontstaat een nieuwe ZZP-er. De Flex ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er, de uitzend ZZPer. Het is niet nodig dat de ZZP-er en de Directeur en Assistant manager werkgever moeten kiezen. Er zijn mogelijkheden. In maand 1 voert is de ZZPer werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak, in de 2e maand, zal hij via Payroll Agrarisch en milieu branche ingehuurd worden.

Daarna kan de ZZP-er een maand op de loonlijst staan van een werkgever. Een belangrijk aspect is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. Zowel aan de ZZP-er als aan de werkgever. ZZPD heeft al vele jaren ervaring en staat voor u klaar. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.Wij geven ook presentaties aan bedrijven.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Agrarisch en milieu branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een administratiekantoor voor ZZP-ers en voor opdrachtgevers die met parttime ZZP-er werken. Wij hebben veel ervaring met werving van personeel, detachering, payroll Agrarisch en milieu branche, het voeren van loonadministratie en Payroll  Agrarisch en milieu branche voor onze klanten.

Klanten kunnen ervoor kiezen om zelf personeel parttime-ZZP-er in loondienst te nemen. ZZPD voert de loonadministratie en kan de klant ontzorgen. Echter de opdrachtgevers kunnen ook kiezen om Freelancer in te huren via Payroll  Agrarisch en milieu branche, uitzendbureau, detacheringsbureau.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Agrarisch en milieu branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Agrarisch en milieu branche

Het is soms geen eenvoudige keuze om te kiezen in de Agrarisch en milieu branche voor payrolling. Voor advies kunt u ons bellen. Of maak gebruik van het reactieformulier. Ook als u vragen heeft over Flex-ZZP-er

 

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres