Selecteer een pagina

Adviseur ZZP-Payroll

De onafhankelijke ZZP-payroll adviseur

ZZP-payroll communiceert met zijn klanten op verschillende wijze. Een daarvan is dat wij werken met de ZZP-Payroll adviseurs. Deze adviseurs zijn actief in een bepaald gebied en werkterrein in de omgeving van zijn woonplaats. Daardoor kent hij de omgeving goed, de mentaliteit van de mensen, de wensen van zijn opdrachtgevers. Hij praat en verstaat de taal (dialect). Tevens kan de adviseur de vertaalslag maken tussen de wensen van opdrachtgevers en de wettelijke mogelijkheden.

 

Waarom een locale ZZP-payroll adviseur ?

Mond tot mond reclame is heel belangrijk en heeft heel veel effect. Wij besparen op reclame kosten en betalen graag de adviseur.

 

Wat doet een ZZP-payroll adviseur?

Een ZZP-Payroll adviseur zoekt actief naar nieuwe opdrachtgevers. Hij heeft de vrijheid om zelf te bepalen op welke wijze hij dit doet. Hij kan gebruik maken van ons promotie materiaal maar kan ook zelf promotie materiaal maken.

De adviseur kan potentiële opdrachtgevers advies geven wat de voor- en nadelen zijn van Payroll t.o.v. andere mogelijkheden zoals loondienst, freelancers en uitzending.

De adviseur geeft informatie waarop het hoofdkantoor een vrijblijvende offerte kan opstellen. Deze offerte bespreekt de adviseur met de opdrachtgever.

Het hoofdkantoor geeft inhoudelijk advies over fiscaliteiten, loonkostensubsidies, reïntegratie trajecten, juridische aspecten.

Indien gewenst, kan de adviseur ook helpen bij de werving, selectie en training van payroll medewerkers.

Nadat de overeenkomst gesloten is, rond de adviseur zijn werk af en krijgt de opdrachtgever een vast aanspreekpersoon op het hoofdkantoor.

In bepaalde situaties heeft de adviseur ook contact met de opdrachtgever tijdens de periode dat de payroll medewerkers actief zijn.

 

Wat verdient de ZZP-payroll adviseur ?

De verdiensten van de adviseur zijn goed. De hoogte is mede afhankelijk van de omvang van het contract, de complexiteit van de overeenkomst en de werkzaamheden die hij verricht. Vraag ons naar de mogelijkheden en de vergoedingen.