Selecteer een pagina

Productie branche Payroll

Productie branche Payroll

Productie branche Payroll

Wij, ZZPD-Payroll, zijn een payroll organisatie voor payrolling van werknemers van bedrijven in de Productie branche in heel Nederland

 

Wanneer payroll Productie Sector

 • Wanneer u geen risico wilt lopen bij arbeidsongeschiktheid en ontslag Productie Sector, payrolling
 • Wanneer u uw medewerkers gelijkwaardig wilt belonen aan uw Productie Sector medewerkers in vaste dienst, maar meer flexibiliteit wilt in het aanbieden van contracten;
 • Betaal alleen de gewerkte uren van uw Productie Sector medewerkers of parttime-ZZP-er
 • U betaalt enkel de gewerkte uren bij payroll, bij ziekte en verlof ontvangt u geen factuur.
 • Géén salarisen contractadministratie en aansluitingen meer bij de Belastingdienst en pensioenfondsen voor Productie Sector door payroll.
 • Wanneer u geen risico wilt lopen bij arbeidsongeschiktheid en ontslag Productie Sector, payrolling
 • Wanneer u uw medewerkers gelijkwaardig wilt belonen aan uw Productie Sector medewerkers in vaste dienst, maar meer flexibiliteit wilt in het aanbieden van contracten;

 

Deeltijd ZZPer payroll

De VAR vervangen door DBA. Dat heeft gevolgen voor de ZZPer Productie Sector. De ZZPer wordt deeltijd ZZPer worden, of Flex-ZZP-er, of parttime-ZZPer, of uitzend-ZZPer. Ook daarom kiest de ZZPwerkgever en ZZPwerknemer voor ZZPD, omdat wij al veel ervaring hebben.

 

Voordelen ZZPD-payroll Productie branche-payroll

zzpd.nl is van oorsprong een administratiekantoor in de Productie Sector. Wij begeleiden de zelfstandige ondernemer. Geven adviezen over omzetverhoging, kostenbeheersing maar ook over investeringen en subsidies Productie Sector. ZZPD-payroll is een onafhankelijke payroll dienstverlener. Uw mening telt en we bekijken uw situatie in de parttime-ZZP-er en voor parttime-ZZP-er. Dat is voor elk bedrijf en actieve ondernemer anders. De opdrachtgever kan bij ons zelf bepalen, welke specialist Productie Sector hij wil inhuren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Productie branche

De ZZPopdrachtgever

 • Zoekt zelf Productie Sector personeel
 • Selecteert Productie branche personeel dat geschikt is voor zijn bedrijf
 • Voert zelf sollicitatie gesprekken met payrollers Productie Sector op zijn bedrijf of op een andere locatie
 • Bepaalt de hoogte van het salaris van de payroller Productie branche
 • Bepaalt de secundaire arbeidsvoorwaarden van de persoon die als payroller Productie branche actief zal zijn.

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De VAR is vervangen door de DBA modelovereenkomst. Belangrijk is om te weten wat het doel van deze verandering is voor u als Controler of Bestuurder. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst vindt Freelancer maar lastig. Sociale partners willen niet graag werken met parttime ZZP-er. Bovendien wil de overheid meer belasting innen.

Dat is de essentie en daarom zal er veel veranderen. De Uitzend-ZZP-er kan belastingkorting krijgen, de zelfstandigenvergoeding, maar dan moet hij wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever mag met Freelancer werken, maar moet ook aan eisen voldoen. Payroll Productie branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Er wordt gesproken dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan belastingdienst eisen. De eisen worden veel strenger gecontroleerd. Dat heeft de belastingdienst al aangekondigd. Bovendien heeft de belastingdienst veel meer (juridische) middelen zijn om haar standpunt op te leggen. Als de Freelancer niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten worden terugbetaald. Dat is zal tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

Meestal controleert de belastingdienst 2 tot 4 boekjaren. Als dat het faillissement betekent van de Uitzend-ZZP-er, is dat niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Productie branche een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Bestuurder en Controler).

De parttime ZZP-er werkgever krijgt door de de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, taken. De werkgever maar ook de Controler en Bestuurder had door de VAR geen risico voor zijn Freelancer. Dat is drastisch veranderd met de komst van de modelovereenkomst. Als de DBA niet juist is ingevuld of niet goed toegepast wordt volgens de belastingdienst en/of de Uitzend-ZZP-er niet (volledig) voldoet aan de eisen voor ondernemersaftrek, zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de werkgever.

De hoogte van de boete is afhankelijk van. Indien de belastingdienst stelt dat de Freelancer bijvoorbeeld een jaar  in loondienst zou zijn, dan kan/zal de belasting navordering enkele tienduizenden euro’s per boekjaar bedragen.belangrijk; een DBA is niet nodig als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe weet u en controleert u dat?  Neemt u het risico? Payroll Productie branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de modelovereenkomst, zullen wij als administratiekantoor, nog meer uitvoerende en controle taken krijgen. Wij controleren al jaren of de Freelancer en zijn boekhouding voldoet aan alle eisen van belastingdienst. Daarom krijgt de parttime ZZP-er gratis advies zodat er geen belemmeringen zijn. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de Freelancer zal nog belangrijker worden.

De Uitzend-ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegevens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole. Daarom werken wij al geruime tijd met ZZP opdrachtgevers. en met de Controler en Bestuurder Dit verlaagt het risico op fictief dienstverband.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de DBA, ook wel modelovereenkomst, ontstaat een nieuwe ZZP-er. De Flex ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er, de uitzend ZZPer. Het is niet nodig dat de ZZP-er en de Controler en Bestuurder werkgever moeten kiezen. Er zijn mogelijkheden. In maand 1 voert is de ZZPer werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak,

in de 2e maand, zal hij via Payroll Productie branche ingehuurd worden. Daarna kan de ZZP-er een maand op de loonlijst staan van een werkgever. Een belangrijk aspect is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. Zowel aan de ZZP-er als aan de werkgever. ZZPD heeft al vele jaren ervaring en staat voor u klaar. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.Wij geven ook presentaties aan bedrijven.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Productie branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een administratiekantoor voor ZZP-ers en voor opdrachtgevers die met parttime ZZP-er werken. Wij hebben veel ervaring met werving van personeel, detachering, payroll Productie branche, het voeren van loonadministratie en Payroll  Productie branche voor onze klanten.

Klanten kunnen ervoor kiezen om zelf personeel Uitzend-ZZP-er in loondienst te nemen. ZZPD voert de loonadministratie en kan de klant ontzorgen. Echter de opdrachtgevers kunnen ook kiezen om Freelancer in te huren via Payroll  Productie branche, uitzendbureau, detacheringsbureau.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Productie branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Productie branche

Voor meer advies over payroll Productie branche, kunt u gebruik maken van ons reactieformulier of direct bellen. Ook als u vragen heeft over parttime-ZZP-er

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, voor advies en begeleiding