Selecteer een pagina

Logistiek branche Payroll

Logistiek branche Payroll

Logistiek branche Payroll

ZZP Dienstverlening BV, ZZPD-Payroll is een landelijke payroll organisatie voor payrolling van personeel voor ondernemingen die actief zijn in de Logistiek branche

 

Wanneer payroll Logistiek Sector

 • Payroll, reservering voor feestdagen en kort verzuim.
 • Geen arbeidsrechtelijke risico’s Logistiek Sector door payrolling.
 • Transparante uurtarieven bij payroll die u in staat stellen te plannen op Logistiek Sector personeelskosten of voor Flex-ZZP-er
 • Wanneer u geen risico wilt lopen bij arbeidsongeschiktheid en ontslag Logistiek Sector, payrolling
 • Wanneer u een automatiserings of efficiencyslag wilt maken op het gehele HR-terrein zonder extra investering in de  Logistiek Sector kiezen ondernemers voor payrolling.
 • Wanneer u sneller duidelijkheid wilt over de totale personeelskosten Logistiek Sector of voor Flex-ZZP-er
 • Betaal geen transitievergoeding. Ook daarom payrolling voor Flex-ZZP-er

 

Deeltijd ZZPer payroll

De situatie voor de ZZPwerkgever en ZZPwerknemer voor ZZP-ers in de Logistiek Sector is veranderd door de vervanging van de VAR door de DBA. De kans is groot dat ZZPer, deeltijd ZZPer worden, of parttime-ZZPer, of Flex-ZZP-er, of uitzend-ZZPer. Ook daarom kiezen ZZPwerkgevers en ZZPwerknemers voor administratiekantoor ZZPdienstverlening.

 

Voordelen ZZPD-payroll Logistiek branche-payroll

Wij, zzpd.nl, zijn een flexibele payroll onderneming en luisteren naar de wensen van de klant (Logistiek Sector) en naar de problematiek van Flex-ZZP-er. Dat is onze kracht. Daarom heeft ZZPD.nl geen dure specialisten in loondienst zoals juristen, notarissen, advocaten. De klant namelijk kan zelf bepalen welke specialist uit de Logistiek Sector hij inhuurt met bijbehorende tarieven.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Logistiek branche

De ZZPwerkgever

 • Zoekt zelf naar Logistiek branche personeel
 • Selecteert Logistiek Sector personeel dat geschikt is voor zijn bedrijf
 • Gaat zelf het sollicitatiegesprek voeren op zijn locatie
 • Bepaalt zelf de hoogte van het salaris Logistiek branche payroll personeel
 • Bepaalt de secundaire arbeidsvoorwaarden van de payroll werkenemer Logistiek Sector

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR voor Freelancer. Wat is het doel van de DBA? De overheid heeft geen controle op de ZZPers. De belastingdienst vindt dat parttime ZZP-er te weinig belasting betalen. Sociale partners vindenparttime ZZP-er te grote concurrent van werknemers. Daarnaast wil en zal de overheid (Veel) meer belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom van de veranderingen. De parttime-ZZP-er krijgt belastingkorting, de ondernemersvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, de parttime-ZZP-er moet wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever ( ook de Hoofd afdeling en Directeur zal moeten voldoen aan verschillende eisen. Payroll Logistiek branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Onze ervaring is dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan de eisen. De belastingdienst heeft al aangekondigd dat zij deze eisen, veel strenger controleren en dat er meer middelen zijn om te handhaven. Als de Freelancer niet (volledig) voldoet, zal hij het belastingvoordeel plus rente, plus boete moeten terugbetalen. Dat is, afhankelijk van, tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

De belastingdienst controleert meestal 2 tot 4 boekjaren. Dat de parttime ZZP-er failliet kan gaan, is niet het probleem van de belastingdienst. Daarom behoort payroll Logistiek branche tot de mogelijkheden.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Directeur en Hoofd afdeling).

“De parttime ZZP-er werkgever heeft de meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Hoofd afdeling en Directeur vrijwel geen risico. Dat is drastisch veranderd met de modelovereenkomst. Indien de DBA niet goed gehanteerd wordt en/of de parttime-ZZP-er niet voldoet aan de eisen voor zelfstandigenaftrek, heeft de belastingdienst aangekondigd om aanslagen op te leggen aan de werkgever.

De hoogte is afhankelijk van. Als de belastingdienst stelt dat de Freelancer een jaar  in loondienst was, dan kan/zal de vordering enkele tienduizenden euro’s per boekjaar bedragen.U kunt werken zonder DBA, deze is niet verplicht indien ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe weet u dat? Neemt u het risico? Payroll Logistiek branche”

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

“Door de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties DBA, zullen wij als boekhoudkantoor en administratiekantoor, nog meer taken krijgen. Wij controleren al of de Freelancer en zijn boekhouding voldoen aan alle eisen van belastingdienst stelt. Dat is de reden waarom parttime-ZZP-er gratis advies krijgt zodat er geen drempels zijn om niet te hoeven komen op ons kantoor. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de Freelancer zal nog vaker plaatsvinden en belangrijker worden.

ZZP opdrachtgevers (de Hoofd afdeling en Directeur hebben ons verzocht om de boekhouding van o.a. de ZZP-ers te verzorgen. Hierdoor daalt het risico van fictief dienstverband. De parttime ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole. ”

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de modelovereenkomst, zal er een nieuwe ZZP-er ontstaan. De Flex ZZPer, de uitzend ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er. De ZZP-er en de werkgever en zijn Hoofd afdeling en Directeur hoeven niet te kiezen. Er zijn nu meerder opties mogelijk.

De ene week voert is de ZZPer ook werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak, de andere week zal hij via Payroll Logistiek branche ingehuurd worden. Vervolgens zal de ZZP-er een week op de loonlijst staan van zijn opdrachtgever. Wat belangrijk is, is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. ZZPD heeft al meer dan 10 jaar ervaring en staat voor u klaar. Bel ons op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Logistiek branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een boekhoud- en administratiekantoor. Onze kracht is het ontzorgen en het geven van advies en begeleiding voor ZZP-ers en voor werkgevers die Freelancer inhuren. Wij hebben veel ervaring met; het werving en selectie van geschikt personeel, detachering, het voeren van loonadministratie en Payroll  Logistiek branche voor onze klanten.

Opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen om zelf personeel parttime-ZZP-er op de loonlijst te zetten. ZZPD voert de salarisadministratie en kan de klant geheel ontzorgen. Freelancer opdrachtgevers kunnen ook kiezen om parttime ZZP-er in te huren via Payroll Logistiek branche, uitzendbureau of detacheringsbureau.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Logistiek branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Logistiek branche

Het is soms geen eenvoudige keuze om te kiezen in de Logistiek branche voor payrolling. Voor advies kunt u ons bellen. Of maak gebruik van het reactieformulier. Ook als u vragen heeft over Flex-ZZP-er

 

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres