Selecteer een pagina

Handel branche Payroll

Handel branche Payroll

Handel branche Payroll

ZZPD-payroll biedt zijn diensten aan ondernemers Handel Sector en ZZPers Handel Sector, met betrekking tot payrolling maar ook voor advies, bemiddeling. Onze organisatie heeft relaties door heel Nederland verspreid en wij hebben veel ervaring

 

Wanneer payroll Handel Sector

Wanneer u geen risico wilt lopen bij arbeidsongeschiktheid en ontslag Handel Sector, payrolling

 • Wanneer u een automatiserings of efficiencyslag wilt maken op het gehele HR-terrein zonder extra investering in de  Handel Sector kiezen ondernemers voor payrolling.
 • Wanneer u sneller duidelijkheid wilt over de totale personeelskosten Handel Sector of voor Deeltijd ZZP-er
 • Betaal geen transitievergoeding. Ook daarom payrolling voor Deeltijd ZZP-er
 • U betaalt enkel de gewerkte uren bij payroll, bij ziekte en verlof ontvangt u geen factuur.
 • Deskundige HR-helpdesk voor u en de payrollmedewerkers Handel Sector of Deeltijd ZZP-er
 • wanneer u al uw aandacht wilt richten op uw core business van Handel Sector, kiest u voor Payrolling;

 

Deeltijd ZZPer payroll

De situatie voor de ZZPwerkgever en ZZPwerknemer voor ZZP-ers in de Handel Sector is veranderd door de vervanging van de VAR door de DBA. De kans is groot dat ZZPer, deeltijd ZZPer worden, of parttime-ZZPer, of Flex-ZZP-er, of uitzend-ZZPer. Ook daarom kiezen ZZPwerkgevers en ZZPwerknemers voor administratiekantoor ZZPdienstverlening.

 

Voordelen ZZPD-payroll Handel branche-payroll

www.zzpd.nl is een flexibele en onafhankelijke payroll dienstverlener. Uw mening is belangrijk voor ons en we bekijken de problematiek Deeltijd ZZP-er en Deeltijd ZZP-er waar u mee te maken heeft. Dat is voor elk bedrijf en actieve ondernemer anders. ZZPD-payrolling heeft geen veel betaalde specialisten in loondienst zoals juristen, advocaten en notarissen. De opdrachtgever kan bij ons zelf bepelen, welke specialist Handel Sector hij wil inhuren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Handel branche

De ZZPwerkgever

 • Rekruteert zelf Handel branche personeel
 • Maakt zelf een selectie van Handel Sector personeel
 • Voert zelf sollicitatie gesprekken met Handel branche werknemers
 • Kan zelf bepalen hoeveel salaris van de Handel Sector payroller zal zijn
 • Bepaalt in bepaalde mate, zelf de secundaire arbeidsvoorwaarden van de Handel branche payroller bepalen
 • Kan zelf de loonsverhogingen bepalen van de payroller Handel Sector

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR voor Freelancer. Wat is het doel van de DBA? De overheid heeft geen controle op de ZZPers. De belastingdienst vindt dat parttime ZZP-er te weinig belasting betalen. Sociale partners vindenparttime ZZP-er te grote concurrent van werknemers. Daarnaast wil en zal de overheid (Veel) meer belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom van de veranderingen. De Uitzend-ZZP-er krijgt belastingkorting, de ondernemersvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, de Uitzend-ZZP-er moet wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever ( ook de Controler en Bestuurder zal moeten voldoen aan verschillende eisen. Payroll Handel branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Onze ervaring is dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan de eisen. De belastingdienst heeft al aangekondigd dat zij deze eisen, veel strenger controleren en dat er meer middelen zijn om te handhaven. Als de Freelancer niet (volledig) voldoet, zal hij het belastingvoordeel plus rente, plus boete moeten terugbetalen. Dat is, afhankelijk van, tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

De belastingdienst controleert meestal 2 tot 4 boekjaren. Dat de parttime ZZP-er failliet kan gaan, is niet het probleem van de belastingdienst. Daarom behoort payroll Handel branche tot de mogelijkheden.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Bestuurder en Controler).

De parttime ZZP-er werkgever heeft de meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Controler en Bestuurder vrijwel geen risico. Dat is drastisch veranderd met de modelovereenkomst. Indien de DBA niet goed gehanteerd wordt en/of de Uitzend-ZZP-er niet voldoet aan de eisen voor zelfstandigenaftrek, heeft de belastingdienst aangekondigd om aanslagen op te leggen aan de werkgever.

De hoogte is afhankelijk van. Als de belastingdienst stelt dat de Freelancer een jaar  in loondienst was, dan kan/zal de vordering enkele tienduizenden euro’s per boekjaar bedragen.U kunt werken zonder DBA, deze is niet verplicht indien ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe weet u dat? Neemt u het risico? Payroll Handel branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

De rol van ons als administratiekantoor, wordt groter door de DBA. Wij controleren al of de Freelancer voldoet aan alle eisen die de belastingdienst stelt. De parttime ZZP-er krijgt al gratis advies. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de Freelancer zal nog intensiever worden. De Uitzend-ZZP-er opdrachtgever geven wij advies, we kunnen de DBA opstellen en de juiste gegens invullen.

Daarom werken wij al jaren voor ZZP werkgevers.en de Controler, Bestuurder, Zij krijgen meer controle en verlagen het risico op fictief dienstverband. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en archiveren voor als er controle plaatsvindt.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de DBA, ook wel modelovereenkomst, ontstaat een nieuwe ZZP-er. De Flex ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er, de uitzend ZZPer. Het is niet nodig dat de ZZP-er en de Controler en Bestuurder werkgever moeten kiezen. Er zijn mogelijkheden.

In maand 1 voert is de ZZPer werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak, in de 2e maand, zal hij via Payroll Handel branche ingehuurd worden. Daarna kan de ZZP-er een maand op de loonlijst staan van een werkgever. Een belangrijk aspect is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. Zowel aan de ZZP-er als aan de werkgever. ZZPD heeft al vele jaren ervaring en staat voor u klaar. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.Wij geven ook presentaties aan bedrijven.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Handel branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een boekhoudkantoor voor de ZZP-ers en voor opdrachtgevers die met parttime ZZP-er werken. Wij hebben veel ervaring met het zoeken naar en selecteren van; personeel, detachering, payroll  Handel branche en het voeren van loonadministratie en Payroll  Handel branche voor onze klanten. Klanten kunnen ervoor kiezen om zelf personeel maar ook (tijdelijk) Uitzend-ZZP-er in loondienst te nemen.

ZZPD voert de loonadministratie en kan alle aspecten voor de opdrachtgever verzorgen. De opdrachtgevers kunnen ook kiezen om Freelancer in te huren via Payroll Handel branche, detacheringsbureau’s en uitzendbureau’s.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Handel branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Handel branche

Het is soms geen eenvoudige keuze om te kiezen in de Handel branche voor payrolling. Voor advies kunt u ons bellen. Of maak gebruik van het reactieformulier. Ook als u vragen heeft over Deeltijd ZZP-er

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres