Selecteer een pagina

Detailhandel branche Payroll

Detailhandel branche Payroll

Detailhandel branche Payroll

Voor ZZP-ers en bedrijven in Detailhandels Sector, voert ZZPD-Payroll de payrolling activiteiten uit. Wij zijn een landelijke organisatie met veel ervaring

 

Wanneer payroll Detailhandels Sector

 • Besparing op de loonkosten door payroll in de Detailhandels Sector of voor Uitzend-ZZP-er
 • Betaal alleen de gewerkte uren van uw Detailhandels Sector medewerkers of Uitzend-ZZP-er
 • Wanneer u sneller duidelijkheid wilt over de totale personeelskosten Detailhandels Sector of voor Uitzend-ZZP-er
 • Wanneer u uw medewerkers gelijkwaardig wilt belonen aan uw Detailhandels Sector medewerkers in vaste dienst, maar meer flexibiliteit wilt in het aanbieden van contracten;
 • wanneer uw HR-afdeling te veel wordt belast met personeelsmutaties en daardoor niet toekomt aan HR-beleid voor uw medewerkers in de Detailhandels Sector
 • Wanneer u geen risico wilt lopen bij arbeidsongeschiktheid en ontslag Detailhandels Sector, payrolling
 • wanneer u al uw aandacht wilt richten op uw core business van Detailhandels Sector, kiest u voor Payrolling;

 

Deeltijd ZZPer payroll

In 2016 en 2017 is de VAR vervangen door de DBA. Dat heeft grote gevolgen voor de ZZP-er Detailhandels Sector. De ZZP-er kan deeltijd ZZPer worden, of Flex-ZZP-er, of parttime-ZZPer, of uitzend-ZZPer. Dan is het goed om te weten dat ZZPD al ruime ervaring heeft en de ZZPwerkgever als ZZPwerknemer kan adviseren

 

Voordelen ZZPD-payroll Detailhandel branche-payroll

Een van de voordelen van www.ZZPD.nl is dat wij een flexibele organisatie zijn die luistert naar de wensen van ondernemers Detailhandel branche. Wij hebben geen notarissen, advocaten, juristen met hoge uurlonen in loondienst. De klant kiest zelf welke specialist, die bekend is met de Detailhandel branche en met Uitzend-ZZP-er, hij wil inhuren. Dus de ondernemers Detailhandel branche bepaalt zelf het tarief en de hoeveelheid aan uren.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Detailhandel branche

De ZZPwerkgever

 • Zoekt zelf naar Detailhandel branche personeel
 • Selecteert Detailhandels Sector personeel dat geschikt is voor zijn bedrijf
 • Gaat zelf het sollicitatiegesprek voeren op zijn locatie
 • Bepaalt zelf de hoogte van het salaris Detailhandel branche payroll personeel
 • Bepaalt de secundaire arbeidsvoorwaarden van de payroll werkenemer Detailhandels Sector

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De DBA modelovereenkomst is de opvolger van de VAR. Wat is het doel van deze verandering is. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst krijgt onvoldoende grip opUitzend ZZP-er. Sociale partners vinden Uitzend ZZP-er helemaal niets. Daarnaast wil en zal Den Haag belasting willen ontvangen.

Dat zijn de redenen waarom er veel verandert. De Flex-ZZP-er krijgt belastingkorting, de zelfstandigenvergoeding, startersregeling, MKB vergoeding, maar dan moet de Uitzend ZZP-er wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever (Manager / Controler) moet ook aan verschillende eisen voldoen. Payroll Detailhandel branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Uit ervaring weten wij dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan de eisen die de belastingdienst stelt. De belastingdienst heeft gezegd dat zij de eisen, veel strenger controleren, bovendien zijn er meer middelen zijn om te handhaven. Als de ZZPer niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal de Flex-ZZP-er het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten terugbetalen. Dat is, afhankelijk van verschillende facturen, tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

De belastingdienst controleert meestal tussen de 2 tot 4 boekjaren. Dat de Uitzend ZZP-er failliet gaat, is niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Detailhandel branche een mogelijkheid.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Manager en Controler).

De Uitzend ZZP-er werkgever krijgt door de de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, taken. De werkgever maar ook de Controler en Manager had door de VAR geen risico voor zijn ZZPer. Dat is drastisch veranderd met de komst van de modelovereenkomst. Als de DBA niet juist is ingevuld of niet goed toegepast wordt volgens de belastingdienst en/of de Flex-ZZP-er niet (volledig) voldoet aan de eisen voor ondernemersaftrek, zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de werkgever.

De hoogte van de boete is afhankelijk van. Indien de belastingdienst stelt dat de ZZPer bijvoorbeeld een jaar  in loondienst zou zijn, dan kan/zal de belasting navordering enkele tienduizenden euro’s per boekjaar bedragen.belangrijk; een DBA is niet nodig als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe weet u en controleert u dat?  Neemt u het risico? Payroll Detailhandel branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

De rol van ons als administratiekantoor, wordt groter door de DBA. Wij controleren al of de ZZPer voldoet aan alle eisen die de belastingdienst stelt. De Uitzend ZZP-er krijgt al gratis advies. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de ZZPer zal nog intensiever worden. De Flex-ZZP-er opdrachtgever geven wij advies, we kunnen de DBA opstellen en de juiste gegens invullen.

Daarom werken wij al jaren voor ZZP werkgevers.en de Controler, Manager, Zij krijgen meer controle en verlagen het risico op fictief dienstverband. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en archiveren voor als er controle plaatsvindt.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de modelovereenkomst, zal er een nieuwe ZZP-er ontstaan. De Flex ZZPer, de uitzend ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er. De ZZP-er en de werkgever en zijn Controler en Manager hoeven niet te kiezen. Er zijn nu meerder opties mogelijk.

De ene week voert is de ZZPer ook werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak, de andere week zal hij via Payroll Detailhandel branche ingehuurd worden. Vervolgens zal de ZZP-er een week op de loonlijst staan van zijn opdrachtgever. Wat belangrijk is, is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. ZZPD heeft al meer dan 10 jaar ervaring en staat voor u klaar. Bel ons op voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Detailhandel branche

ZZP Dienstverlening B.V. is een boekhoud- en administratiekantoor. Onze kracht is het ontzorgen en het geven van advies en begeleiding voor ZZP-ers en voor werkgevers die ZZPer inhuren. Wij hebben veel ervaring met; het werving en selectie van geschikt personeel, detachering, het voeren van loonadministratie en Payroll  Detailhandel branche voor onze klanten.

Opdrachtgevers kunnen ervoor kiezen om zelf personeel Flex-ZZP-er op de loonlijst te zetten. ZZPD voert de salarisadministratie en kan de klant geheel ontzorgen. ZZPer opdrachtgevers kunnen ook kiezen om Uitzend ZZP-er in te huren via Payroll Detailhandel branche, uitzendbureau of detacheringsbureau.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Detailhandel branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Detailhandel branche

Voor meer informatie over payrolling Detailhandel branche, kunt u ons bellen of e-mailen. Ook als u vragen heeft over Uitzend-ZZP-er

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres