Selecteer een pagina

Dienstverlening branche Payroll

Dienstverlening branche Payroll

Dienstverlening branche Payroll

ZZPD-payroll biedt zijn diensten aan ondernemers Dienstverlening Sector en werknemers Dienstverlening Sector, op het gebied van payrolling. Wij zijn een organisatie met relaties in heel Nederland en met veel ervaring

 

Wanneer payroll Dienstverlening Sector

Payroll, reservering voor feestdagen en kort verzuim.

 • Betaal geen transitievergoeding. Ook daarom payrolling voor parttime-ZZP-er
 • Wanneer u nieuwe Dienstverlening Sector medewerkers flexibel wilt inzetten gedurende 5,5 jaar zodat u efficiënter kunt plannen en geen risico’s loopt op loondoorbetaling.
 • Wanneer u uw het personeel wilt laten profiteren van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en collectiviteitsvoordeel in de  Dienstverlening Sector branche.
 • Wanneer u een automatiserings of efficiencyslag wilt maken op het gehele HR-terrein zonder extra investering in de  Dienstverlening Sector kiezen ondernemers voor payrolling.
 • Als u één loket wilt voor al uw HR-zaken Dienstverlening Sector, Kiezen ondernemers voor ZZPD-payroll.
 • Wanneer u meer flexibiliteit in uw personeelsbestand wilt, ZZPD-payroll;

 

Deeltijd ZZPer payroll

De VAR vervangen door DBA. Dat heeft gevolgen voor de ZZPer Dienstverlening Sector. De ZZPer wordt deeltijd ZZPer worden, of Flex-ZZP-er, of parttime-ZZPer, of uitzend-ZZPer. Ook daarom kiest de ZZPwerkgever en ZZPwerknemer voor ZZPD, omdat wij al veel ervaring hebben.

 

Voordelen ZZPD-payroll Dienstverlening branche-payroll

Wij, zzpd.nl, zijn een flexibele payroll onderneming en luisteren naar de wensen van de klant (Dienstverlening Sector) en naar de problematiek van parttime-ZZP-er. Dat is onze kracht. Daarom heeft ZZPD.nl geen dure specialisten in loondienst zoals juristen, notarissen, advocaten. De klant namelijk kan zelf bepalen welke specialist uit de Dienstverlening Sector hij inhuurt met bijbehorende tarieven.

 

Wat doet de werkgever voor Payroll Dienstverlening branche

De ZZPopdrachtgever

 • Werft Dienstverlening Sector payroll personeel
 • Selecteert Dienstverlening branche personeel dat voldoet aan zijn eisen
 • Gaat zelf het sollicitatiegesprek voeren met Dienstverlening Sector werknemer op zijn kantoor
 • Bepaalt het salaris van de payroller Dienstverlening branche
 • Kan in zekere zin, de secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen van de Dienstverlening Sector payroller
 • Kan zelf de loonsverhoging payroller Dienstverlening branche bepalen

 

Veranderingen DBA Modelovereenkomst

De VAR is vervangen door de DBA modelovereenkomst. Belangrijk is om te weten wat het doel van deze verandering is voor u als Hoofd afdeling of Directeur. De overheid wil van ZZPers af. De belastingdienst vindt Freelancer maar lastig. Sociale partners willen niet graag werken met parttime ZZP-er. Bovendien wil de overheid meer belasting innen.

Dat is de essentie en daarom zal er veel veranderen. De parttime-ZZP-er kan belastingkorting krijgen, de zelfstandigenvergoeding, maar dan moet hij wel aan verschillende eisen voldoen. De opdrachtgever mag met Freelancer werken, maar moet ook aan eisen voldoen. Payroll Dienstverlening branche is een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor ZZP-er

Er wordt gesproken dat 50% tot 70% niet (volledig) voldoen aan belastingdienst eisen. De eisen worden veel strenger gecontroleerd. Dat heeft de belastingdienst al aangekondigd. Bovendien heeft de belastingdienst veel meer (juridische) middelen zijn om haar standpunt op te leggen. Als de Freelancer niet (volledig) voldoet aan deze eisen, zal het belastingvoordeel plus rente, en boete (25% tot 100%) moeten worden terugbetaald. Dat is zal tussen de € 4.000,– en € 9.000,– euro per boekjaar.

Meestal controleert de belastingdienst 2 tot 4 boekjaren. Als dat het faillissement betekent van de parttime-ZZP-er, is dat niet de zorg van de belastingdienst. Daarom is payroll Dienstverlening branche een optie.

 

Gevolgen van DBA Modelovereenkomst voor werkgever (Directeur en Hoofd afdeling).

De Freelancer opdrachtgever, dus de werkgever heeft een officiele controle taak en zelfs meerdere taken. Door de VAR, liep de werkgever maar ook de Hoofd afdeling en Directeur geen risico. Dat is nu drastisch veranderd. Als de DBA modelovereenkomst niet goed gehanteerd wordt en/of de parttime-ZZP-er niet voldoet aan de eisen, kan en zal de belastingdienst aanslagen opleggen aan de opdrachtgever.

De hoogte hiervan is afhankelijk van. Echter als geconstateerd wordt dat een Freelancer een jaar als ware in loondienst was, dan kan de vordering oplopen tot enkele tienduizenden euro’s per boekjaar.Let op, een DBA is niet verplicht als de ZZP-er een echte ondernemer is. Maar hoe controleert u dat? Neemt u het risico? Payroll Dienstverlening branche

 

Wat kunnen wij voor U beteken met de DBA Modelovereenkomst ?

Door de modelovereenkomst, zullen wij als administratiekantoor, nog meer uitvoerende en controle taken krijgen. Wij controleren al jaren of de Freelancer en zijn boekhouding voldoet aan alle eisen van belastingdienst. Daarom krijgt de parttime ZZP-er gratis advies zodat er geen belemmeringen zijn. Echter de samenwerking tussen ZZPD en de Freelancer zal nog belangrijker worden.

De parttime-ZZP-er werkgever krijgt advies, de DBA kunnen we opstellen en met de juiste gegevens invullen. Zorgen dat de modelovereenkomst getekend wordt en bewaren voor de belastingcontrole. Daarom werken wij al geruime tijd met ZZP opdrachtgevers. en met de Hoofd afdeling en Directeur Dit verlaagt het risico op fictief dienstverband.

 

Moet u kiezen tussen; ZZP-er, loondienst, Payroll, uitzending ?

Door de DBA, ook wel modelovereenkomst, ontstaat een nieuwe ZZP-er. De Flex ZZPer, de freelance ZZPer, de uitzend ZZP-er, de uitzend ZZPer. Het is niet nodig dat de ZZP-er en de Hoofd afdeling en Directeur werkgever moeten kiezen. Er zijn mogelijkheden. In maand 1 voert is de ZZPer werkzaamheden uit vanuit zijn eenmanszaak,

in de 2e maand, zal hij via Payroll Dienstverlening branche ingehuurd worden. Daarna kan de ZZP-er een maand op de loonlijst staan van een werkgever. Een belangrijk aspect is een  administratiekantoor die weet wat er gedaan moet worden en advies kan geven. Zowel aan de ZZP-er als aan de werkgever. ZZPD heeft al vele jaren ervaring en staat voor u klaar. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakings gesprek.Wij geven ook presentaties aan bedrijven.

 

Wie zijn wij, administratiekantoor ZZPD en ZZPD Payroll  Dienstverlening branche

ZZP Dienstverlening B.V. een administratiekantoor speciaal opgericht voor de ZZP-ers en voor parttime ZZP-er opdrachtgevers. Wij verzorgen het zoeken naar en selecteren van; personeel, detachering parttime ZZP-er en het e.v.t. voeren van salarisadministratie en Payroll  Dienstverlening branche voor onze klanten.Klanten bepalen zelf of zij personeel (tijdelijk) parttime-ZZP-er in loondienst willen nemen.

ZZPD voert de gehele salaris administratie en met alle aspecten die daarbij horen, voor de parttime ZZP-er opdrachtgever. De opdrachtgever kan ook kiezen om Freelancer tijdelijk in te huren via Payroll Dienstverlening branche, detacheringsbureau’s en uitzendbureau’s.

 

ZZP-er, kies voor zekerheid en betaal minder belasting met ZZPD

Werkgever, Risico beheersing, controle en flexibiliteit, kies voor ZZPD

Bel ons om te bespreken wat Payroll Dienstverlening branche voor uw organisatie kan betekenen.

 

Informatie Payroll Dienstverlening branche

Dienstverlening branche payroll een belangrijke keuze. Voor vragen, kunt u deze website verder bekijken. U kunt ons ook rechtstreeks bellen voor informatie omtrent Dienstverlening Sector payroll. Ook als u vragen heeft over parttime-ZZP-er

 

 • ZZPD, ZZP dienstverlening, administratiekantoor voor ZZP-ers en bedrijven die ZZP-ers inhuren
 • WFAS, West Fries Agri Support, administratiekantoor voor de kassenbouw en landbouw
 • FIMES, Financial Medical Services, administratiekantoor voor de medische sector
 • Brands Finance, administratiekantoor voor het MKB en detailhandel
 • F1-ICT, administratiekantoor voor de ICT specialist
 • FABM, Financieel Advies Bureau Medemblik, advies
 • Postadreshuren, officieel inschrijfadres en postadres